14 Μαρ 2019

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Κατερίνας Θ. Κατριβάνου

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2019

Αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι,

Ήρθε και η δική μου ώρα! Η «εθελουσία» έφερε πιο γρήγορα τη στιγμή του αποχαιρετισμού και μου προκαλεί, όπως αντιλαμβάνεστε, συναισθήματα συγκεχυμένα.

Στην καθημερινότητά μας και δη στην επαγγελματική, ζούμε καταστάσεις επαναλαμβανόμενες, που τυγχάνει να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις. Τούτη η στιγμή, όμως, είναι μοναδική. Είναι η στιγμή που συγκεντρώνει τις χαρές, τις λύπες, τις προσδοκίες χρόνων. Εδώ, στην Εθνική Ασφαλιστική. Εδώ μεγάλωσα, έμαθα να νιώθω ισχυρή στον εργασιακό στίβο, να αντιμετωπίζω με υπευθυνότητα ό,τι ανελάμβανα και κυρίως να γίνομαι καλύτερη μέσα από την κάθε (ευχάριστη ή μη) εμπειρία.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξα «παραπονιάρα» (Τομεάρχης Αιτιάσεων και Παραπόνων Εποπτικών Αρχών). Συνεργάστηκα δημιουργικά με πολλούς συναδέλφους, επιδιώκοντας να πετύχουμε το καλύτερο και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σωστά και δίκαια. Ελπίζω η εμφάνιση του τηλεφωνικού μου αριθμού ή του mail μου στις συσκευές σας, να μην προκαλούσε δυσφορία ή αγανάκτηση και να μην σκέφτεστε με ανακούφιση ότι αυτό, πλέον, δεν θα συμβαίνει.

Προσπάθησα να έχω καλή συνεργασία με όλους και να αντιμετωπίζουμε, μαζί, ακόμα και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις με θετικό πνεύμα και χαμόγελο.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Από την Καραγεώργη Σερβίας, όπου στεγαζόταν η εταιρία όταν ήρθα σε αυτή, μέχρι τη σημερινή έδρα μας στη Συγγρού, είναι μισή πόλη δρόμος. Το ταξίδι του καθενός από εμάς στην Εταιρεία, είναι τουλάχιστον μισή ζωή δρόμος.

Το δικό μου ταξίδι στην πόλη συνεχίζεται από ένα νέο, αλλά και παλαιό, σημείο. Φεύγω, κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις, ωστόσο νιώθω πολλή ενέργεια μέσα μου για να μείνω «εκτός δράσης». Γι΄αυτό προχωρώ, διεκδικώντας την εκλογή μου, για άλλη μια φορά, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι διετέλεσα Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων και Αντιδήμαρχος επί δώδεκα χρόνια και αισθάνομαι ότι οι παρούσες συνθήκες μου επιτρέπουν να προσφέρω και πάλι στην πόλη μας.

Άλλωστε, έχω πλέον εξασκηθεί στα παράπονα, αλλά και στην επίλυσή τους!

Καλή συνέχεια, αγαπημένοι μου! Θα έρχομαι να σας βλέπω με την προσδοκία και τη βεβαιότητα ότι θα σας αντικρύζω και θα με αντικρύζετε με χαρά και συναδελφική αλληλεγγύη.

Είθε να έχουμε πάντα όνειρα και να προσπαθούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα!

Συναδελφικά,

Κατερίνα Θ. Κατριβάνου