15 Μαρ 2019

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Άννας Δαμίγου

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Ειλικρινά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που από το 2009 εργάζομαι στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, για την οποία τρέφω απέραντη ευγνωμοσύνη.

Όλα αυτά τα χρόνια γνώρισα και συνεργάστηκα με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και συναδέλφους εργαζόμενη στην πρώτη γραμμή του Κεντρικού μας Καταστήματος.

Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές, άλλοτε όμορφες και άλλοτε δύσκολες, όμως πάντα ενωμένοι!

Προσπάθησα με ευγένεια, χαμόγελο, προθυμία, θετική διάθεση και πολλή δουλειά να συνεργασθούμε με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και την προβολή της καλύτερης εικόνας της εταιρείας μας.

Η πρόσφατη εθελουσία με ξάφνιασε! Προβληματίστηκα πολύ. Όμως είχαν ήδη ωριμάσει οι συνθήκες και μετά από 36 χρόνια πήρα την απόφαση να γυρίσω σελίδα και να διοχετεύσω την ενέργεια μου σε νέες δραστηριότητες στο ξεκίνημα μιας νέας ζωής!

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα χαθούμε  γιατί για μένα οι συνάδελφοι ήταν πάντα η δεύτερη οικογένειά μου. Αφήνω κοντά σας τον γιό μου (Θωμά Χουλιάρα) στον οποίο μεταλαμπάδευσα την ίδια αγάπη και πάθος για την εταιρεία μας.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια κρατώντας ψηλά τα ιδανικά αυτής της ελληνικής εταιρείας (αξιοπιστία, συνέπεια και ανθρωπιά)!

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!

Άννα Δαμίγου