26 Ιουλ 2019

Αποχαιρετιστήρια επιστολή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα ως υπάλληλος μίας εταιρείας, την οποία αγάπησα και υπηρέτησα με αφοσίωση όλα αυτά τα χρόνια! Η Εθνική θα είναι για μένα πάντα πρώτη στην καρδιά μου, όχι απλά γιατί είναι η πρώτη Ασφαλιστική, αλλά γιατί ήταν η επαγγελματική «στέγη»που με βοήθησε να εξελιχθώ επαγγελματικά και προσωπικά και πάντα θα της το χρωστάω αυτό.

Η Εθνική όμως δεν είναι απλά μία εταιρεία, αλλά οι άνθρωποι της. Είχα τη χαρά και τη τιμή να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια οι οποίοι, πέρα από τη συναδελφική μας σχέση, με τίμησαν με τη φιλία και την εμπιστοσύνη τους. Στους συναδέλφους μου, τους προϊσταμένους μου και όλους όσους συμπορευτήκαμε μαζί λέω ένα απλό κι ειλικρινές ευχαριστώ για το νόημα και την αξία που έδωσαν στην επαγγελματική μου ζωή. Σαφώς σε όλων των ειδών τις σχέσεις υπάρχουν κρίσεις, όμως ο τελικός απολογισμός από όλα μου τα χρόνια εδώ έχει θετικό πρόσημα. Στο τέλος μένει η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση, τα οποία από πλευράς μου περισσεύουν για τους συναδέλφους και την εταιρεία μου!

Φεύγω ευτυχισμένη που μπόρεσα να ολοκληρώσω την καριέρα μου σε αυτήν την εταιρεία. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία και να είστε ευτυχισμένοι. Να είστε καλά!

Με εκτίμηση,

ΒΑΡΔΑΛΑ ΜΑΡΙΑ