12 Σεπ 2019

Ανοιχτή επιστολή του συναδέλφου Ανδρέα Κουρή προς τη Διοίκηση της Εταιρίας

Αξιότιμοι

Η ιστορία γράφεται από τους ανθρώπους και χαρακτηρίζεται από τους τολμηρούς ,οι πράξεις και οι αποφάσεις είναι η παρακαταθήκη του μέλλοντος και οι σωστές αποφάσεις παίρνονται από εκείνους που ξέρουν να φυλάγουν Θερμοπύλες.

Τον τελευταίο χρονικό διάστημα ,διαβάζουμε κ ενημερωνόμαστε με καμάρι και υπερηφάνεια για βραβεύσεις, επιτεύγματα και επιτυχίες της εταιρείας μας.

Αλήθεια όλα αυτά προέρχονται από μια de facto αναγνώριση και λειτουργία της αγοράς στα 128 χρονιά της ; η είναι αποτέλεσμα του συνεχή και καθημερινού μόχθου του συνόλου των υπάλληλων της;

Ποιος από τους αξιότιμους Προέδρους και Δ. Συμβούλους άλλοτε στον επαγγελματικό του βίο έχει νιώσει τέτοια συναισθήματα και ικανοποίηση σαν και αυτά που γεννιούνται όταν εκπροσωπείς την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Δεν είναι Κύριοι μόνο ένα σημαντικότατο παράσημο στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή οι θέσεις που σήμερα υπηρετείτε, αλλά μια εγγύηση για το μέλλον σας, κάτι σαν ένα φυλακτό για την σταδιοδρομία σας.

Γι αυτό οφείλεται με πρακτικό,μετριοπαθή και εποικοδομητικό λογισμό, να εντρυφήσετε στην ουσία και σαν ηγέτες που ξέρετε να κάνετε το σωστό, να δώσετε συνειδητά, υπογράφοντας την τριετή ΣΣΕ και τον ΕΚΕ, μια ομαλή και ωφέλιμη συμπόρευση όλων μας.

Μην στριμώχνεται στην άκρη την μόνη σίγουρη και διαχρονική δύναμη της εταιρείας μας τους υπαλλήλους της και μην αλήθεια πιστέψετε πως χωρίς εμάς υπάρχει αύριο για εσάς.

Ας μην υπηρετήσει κανείς λοιπόν, ούτε από την μητρική εταιρεία, το δόγμα κάποιου ζωγράφου που έλεγε ..

Ζωγραφίζω τον θεό..... του απαντούσαν..

Μα κανείς δεν ξέρει πως είναι ο θεός... απαντούσε..

Θα ξέρετε σε λίγο..

Διότι και άσημος παρέμεινε και η ιστορία τον χρησιμοποιεί σαν αρνητικό παράδειγμα.

Με εκτίμηση

Κουρής Ανδρέας

Υπάλληλος καταστήματος Κέρκυρας.