20 Ιαν 2015

Ανακοίνωσης της Ανεξάρτητης Κίνησης Εθνικής Ασφαλιστικής

Αθήνα 20/01/2015

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο περιβάλλον, οι επικείμενες εκλογές του Συλλόγου μας αποτελούν μία καθοριστική διαδικασία που θα επηρεάσει τόσο το μέλλον των εργαζομένων, όσο και την πορεία της Εταιρείας μας.

Στο επόμενο διάστημα θα κληθούμε να πάρουμε θέσεις και να δώσουμε λύσεις σε πολλά και μεγάλα προβλήματα που δεν υπάρχει περιθώριο να μετατεθούν για το μέλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια, απαιτείται από όλους μας να αφήσουμε στην άκρη τις προσωπικές μας φιλοδοξίες, τις πολιτικές μας προτιμήσεις και τα μικροσυντεχνιακά μας συμφέροντα. Η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και συμμετοχή, ώστε να πετύχουμε με τη σύνθεση των απόψεων μας, μία δυναμική και δημιουργική παρουσία, που θα προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων της Εταιρείας.

Με πυξίδα τις παραπάνω σκέψεις, δημιουργήσαμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, μία κίνηση απαγκιστρωμένη από κομματικές εξαρτήσεις, πλαισιωμένη από συναδέλφους που είναι έτοιμοι να αγωνισθούν χωρίς σκοπιμότητες για το κοινό καλό και με αρωγούς ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ανεξαρτήτως.
Στην προσπάθεια μας αυτή ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ώστε να έχουμε τη δύναμη να αποτρέψουμε κάθε ενέργεια που θα πλήξει την ΕΘΝΙΚΗ και το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ της.

Οι υποψήφιοι της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ είναι οι παρακάτω:
1.    ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2.    ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
3.    ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΑΤΡΟΥΛΑ
4.    ΔΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5.    ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
6.    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7.    ΚΑΣΜΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
8.    ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΕΛΕΝΗ
9.    ΚΟΛΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10.  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
11.  ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ
12.  ΠΛΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
13.  ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
14.  ΣΤΡΙΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
15.  ΣΥΓΚΡΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η Σ.Ε.