18 Φεβ 2015

Ευχαριστήρια επιστολή της Ανεξάρτητης Κίνησης Εθνικής Ασφαλιστικής

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και των υπόλοιπων Συνδικαλιστικών Οργάνων. Εξ αρχής είχαμε υπογραμμίσει ότι η διαδικασία αυτή γίνεται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο, τόσο λόγω των εξωτερικών παραγόντων αλλά και λόγω των πολλών και μεγάλων ανοιχτών θεμάτων και εκκρεμοτήτων που δεν αφορούν μόνο τους εργαζομένους στην Εταιρεία αλλά και το μέλλον αυτής.

Οι υποψήφιοι και των τριών συνδυασμών, ανέπτυξαν στον λίγο χρόνο που υπήρχε, τους στόχους και τις επιδιώξεις τους και έδωσαν την ευκαιρία σε όλες και όλους μας να κάνουμε ενσυνείδητα τις επιλογές μας.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και τώρα αρχίζει το δύσκολο έργο όλων μας. Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως και προεκλογικά είχε υποσχεθεί, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αποτελέσει την εγγυήτρια δύναμη για την υλοποίηση κάθε θετικής ενέργειας του νέου ΔΣ, όπως και τον συνεχή πόλο ενημέρωσης για κάθε πράξη, ενέργεια ή σκέψη που αφορά το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής. Γνώμονας θα είναι οι θέσεις μας, όπως προεκλογικά αναπτύξαμε και η κριτική αξιολόγηση κάθε πρότασης ή ενέργειας που θα στοχεύει στο βέλτιστο καλό όλων των συναδέλφων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας άκουσαν, μας αξιολόγησαν ακόμα κι αν δεν μας ψήφισαν τελικά και να υποσχεθούμε στο σύνολο των συναδέλφων ότι θα προσπαθήσουμε, με τις ενέργειες μας και τις τοποθετήσεις μας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Η Σ.Ε.