07 Νοε 2016

Τολμήστε

Αθήνα 19/10/2016
 
Συνάδελφοι,

Προ ημερών, με αφορμή την τοποθέτηση της νέας ΑναπΛηρώτριας Γενικής Διευθύντριας, Κας Σκανδαλιάρη, τονίσαμε την αναγκαιότητα για την αναβάθμιση στελεχών από την ιεραρχία της Εταιρίας μας.
Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να χαιρετίσουμε την απόφαση της Διοίκησης να προαγάγει στη θέση κλειδί της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πελατων και Συνεργατών , τη συνάδελφο κα. Σουρβίνου και να τη συγχαρούμε για τη νέα της θέση.
Η συγκεκριμένη προαγωγή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Εταιρείας, για το οποίο καθημερινά ακούγονται αντικρουόμενες πληροφορίες και πιστεύουμε ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κεντρικού Καταστήματος προς τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες μας.
Σε μια εποχή στην οποία η ίδια η Εταιρεία τονίζει καθημερινά τον ρόλο των καταστημάτων ως μοχλό ανάπτυξης και προώθησης των προϊόντων της στις τοπικές κοινωνίες, θεωρούμε αυτονόητο ότι την ορθή αναβάθμιση του Κεντρικού Καταστήματος, θα πρέπει να διαδεχθεί και η αναβάθμιση όλων των περιφερειακών Καταστημάτων της Εταιρείας.
Δυστυχώς όμως η Διοίκηση συνεχίζει με την Διάρθρωση του συγκεκριμένου οργανογράμματος να δημιουργεί λειτουργικά προβλήματα μεταξύ Έδρας και συγκεκριμένων καταστημάτων περιφέρειας .
Καλούμε λοιπόν την Διοίκηση να ΤΟΛΜΗΣΕΙ στις προαγωγές Στελεχών και σε άλλες Υπηρεσιακές ενότητες όπως για παράδειγμα στην ΔΕΠ, στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ και στην Διαχείριση Εισπράξεων, οι οποίες θα δώσουν προστιθέμενη αξία στο Brand Name της Εθνικής, όσο ακόμα αυτό υφίσταται.
 
Η Σ.Ε.
 
Υ/Γ
1.    Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους που πήραν προαγωγή καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα .
2.    Το οργανόγραμμα της εταιρίας δεν είναι φυσαρμόνικα που όταν πρόκειται για Ειδικό Σύμβουλο να δημιουργούμε Διεύθυνση ή Υποδιεύθυνση και να βρίσκουμε το αντίστοιχο budget και όταν έρχεται η ώρα της αποχώρησης να κλείνει ή να υποβαθμίζεται η αντίστοιχη θέση με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχει budget για τους συναδέλφους μας.