08 Ιουν 2018

Ας μην το διανοηθούν

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των χθεσινών τοποθετήσεων - μετακινήσεων αυξάνονται οι πληροφορίες που φθάνουν στην παράταξή μας, ότι η Διοίκηση στον βωμό να αποπροσανατολίσει και να διχάσει τους εργαζόμενους, στην πλέον κρίσιμη στιγμή που δίνουμε την μάχη για την αποτροπή του ξεπουλήματος της εταιρείας μας, προτίθεται να παρουσιάσει ‘’στημένο οργανόγραμμα’’.

Στον Δούρειο ίππο που ονειρεύεται να κρυφτεί η Διοίκηση όπου το χαλινάρι αφήνει να τραβάει η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κυρία Σκανδαλιάρη, με τις όποιες σοβαρές και ανοιχτές εκκρεμότητες γενικά υπάρχουν ……, τους συμβουλεύουμε να ξεχάσουν τις μεμονωμένες και κομματικές τοποθετήσεις……

Τους συμβουλεύουμε ακόμα να μη τις διανθίσουν με τοποθετήσεις προσώπων, επιχειρώντας κινήσεις αντιπερισπασμού..... ελπίζουμε να είμαστε κατανοητοί.

Δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένα σχέδια που θα τορπιλίζουν την συνοχή και το περί δικαίου αίσθημα  των εργαζομένων.

Το οργανόγραμμα θα έρθει μέσα από διαφάνεια και ήπιο κλίμα, που θα ανταμείβει το σύνολο των συναδέλφων μας και όχι με μεμονωμένα ρουσφέτια, που και αυτά δεν θα έχουν αντίκρισμα αν πουληθεί η εταιρία μας.

Η Σ.Ε

Υ/Γ

  • Η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κυρία Σκανδαλιάρη καλό είναι  να σέβεται  τις  διαδικασίες  και τους  ανθρώπους που διοικεί……. Θα επανέλθουμε
  • Μπήκαμε στην τελική ευθεία, χθες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ήταν καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών από τους ενδιαφερόμενους, ότι και αν μας πουν, ότι και αν μας ανακοινώσουν, ένα είναι βέβαιο, ο αγώνας κατά της πώλησης πρέπει να ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ