19 Ιουν 2018

Δώστε λύση πριν τη Γενική Συνέλευση των μετόχων

Συνάδελφοι,

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από το επόμενο θέμα του οδοιπορικού μας, η ΕΤΕ προς  την Πομπηία και σύμφωνα με τα έως σήμερα περιστατικά, που η παράταξή μας έχει αναδείξει-συνεισφέρει στον αγώνα  κατά του ξεπουλήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής, θέλουμε να αναφερθούμε στα εξής,

1. Με γνώμονα την εξαιρετικά σοβαρή ερώτηση του βουλευτή και Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος  Νίκου Νικολόπουλου με Α.Π. 6465/4/6/18, προς τον Πρωθυπουργό της χώρας μας και τα καυτά ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις, για το τι συμβαίνει στον όμιλο της Εθνικής τράπεζας…..

2. Με γνώμονα επίσης την πρόσφατη τοποθέτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στο Ελληνικό κοινοβούλιο και με μία σειρά άλλων βουλευτών, που συμπαρίστανται στον αγώνα μας κατά της πώλησης της εταιρίας μας,  θα θέλαμε να καταθέσουμε την πιο κάτω πρόταση μας.

Κύριοι του Δ.Σ της ΕΤΕ και οι δορυφόροι αυτής ΤTΕ, ΤΧΣ και Επιτροπή κεφαλαιαγοράς,  με τα όσα βγαίνουν στον αέρα   και τον συνεχιζόμενο αφελληνισμό του ομίλου, το τσουνάμι που έρχεται   τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις….

Στο συνεχιζόμενο αδιέξοδο, η παράταξη μας προτείνει τα εξής,

Να σταματήσετε άμεσα τις θολές ανακοινώσεις σας για το μέλλον της εταιρίας μας και   ματαιώστε  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ…. τις όποιες σκέψεις αλλαγής του ιδιοκτησιακού μας περιβάλλοντος.

Κανένας πλέον δεν δικαιούται να ξεπουλήσει ούτε τα νεράντζια από τα δένδρα της πλατείας Κοτζιά.

Εκδώστε  ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που να δημιουργεί κλίμα ηρεμίας, ασφάλειας και προοπτικής στην πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής , την οποία και θα προτείνετε στην ΓΣ των μετόχων.

Κύριε διοικητά της ΕΤΕ Π. Μυλωνά, σας ζητάμε να συμβάλετε τα μέγιστα και κυρίως έγκαιρα, στην πιο πάνω πρόταση μας , για το συνολικό καλό του ομίλου…. και όχι μόνον.

Τέλος θερμά ευχαριστήρια στους  βουλευτές που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα μας.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

H Σ.Ε.