26 Οκτ 2018

Ο σωτήρας του ασφαλιστικού

Συνάδελφοι,

Ώστε τόσο άπλετο χρόνο έχουν τα στελέχη της Εταιρίας μας, που προλαβαίνουν να μελετήσουν και να προτείνουν και λύσεις για το ασφαλιστικό ζήτημα στη χώρα μας, με σαφές πολιτικό πρόσημο…

Ενδιαφέρον!

Δυστυχώς όμως δεν έχουν φαίνεται χρόνο για να ασχοληθούν με τα του οίκου τους και έτσι απορρίπτουν χωρίς δεύτερη κουβέντα οποιαδήποτε πρόταση μπορεί να πήγαινε μπροστά την Εταιρία μας.

Επί των ημερών του «Σωτήρος του Ασφαλιστικού» Κου Δασκαλόπουλου η παραγωγή των αυτοκινήτων έχει  κατακρημνιστεί. Τυχαίο??

Οι αρμοδιότητες των Υποκαταστημάτων μας στους κλάδους Αυτοκινήτου και Ζωής συρρικνώνονται. Τυχαίο ??

Η αυταρχική μέθοδος που διοικεί  και οι  απόψεις  που  έχει  για  τα  καταστήματα  και  τους  υπάλληλους  αυτών,   έχει   γίνει πια παροιμιώδης.

Ο κύριος αυτός έχει γίνει πλέον  ξένο σώμα για την Εταιρία μας.

Ας πάει λοιπόν να «σώσει» το ασφαλιστικό, το δημογραφικό ή κάποια άλλη εταιρία.

Δεν τον  χρειαζόμαστε  και  βέβαια  δεν  θα λείψει στην Εθνική Ασφαλιστική.

Επιτέλους  απαλλάξτε  μας   από την  παρουσία  του !!!!

Η

Σ.Ε

Y/Σ

  1. Σε μια εποχή στην οποία η ίδια η Εταιρεία τονίζει καθημερινά  τον ρόλο των καταστημάτων ως μοχλό ανάπτυξης και προώθησης των προϊόντων της στις τοπικές κοινωνίες, θεωρούμε αυτονόητο ότι η αναβάθμιση όλων των περιφερειακών Καταστημάτων της Εταιρείας θα  προέλθει  μέσα  από την  επιστροφή  των  αρμοδιοτήτων.
  1. Έως ότου  η Διοίκηση  της  τράπεζας  πάρει πίσω  την  διαδικασία   πώλησης  της  εταιρίας μας  να  μην  εφησυχάζουμε  και  να  είμαστε  σε  ετοιμότητα . Σύντομα   θα  ενημερωθείτε για  τις  κινήσεις  της  παράταξης  μας  στο φλέγον  ζήτημα  της  πώλησης.