01 Μαρ 2019

Πρέπει να θυμάσαι

Θυμήσου : 127 χρόνια πορείας της Εθνικής Ασφαλιστικής από το 1891 έως σήμερα.

Θυμήσου:  Πορεία  μέσα από πολέμους, αστάθεια οικονομική και κοινωνική, που όμως   κατάφερε να στηρίζει τους αγώνες του έθνους με ανυπολόγιστες θυσίες.

Θυμήσου :  Ιδρύθηκε με όραμα.

Το όραμα μιας Ελληνικής Ασφαλιστικής Εταιρίας, που το δίκτυό της έφτανε σε χώρες του εξωτερικού με ελληνική παρουσία.

Θυμήσου: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ σε όλη την Ελλάδα που λειτουργούσαν σας μικρές ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ με κέντρο τον άνθρωπο και  τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Σήμερα το όραμα του τότε θυσιάστηκε στο βωμό του αφελληνισμού, της καρέκλας,  του χρήματος,  των προσωπικών φιλοδοξιών, της διεκπεραίωσης των εντολών για συρρίκνωση και αφανισμό. Του απρόσωπου.

Σήμερα η ιστορία και οι θεσμοί τείνουν προς αποδόμηση.

Σήμερα δεν πρέπει να θυμάσαι.

Σήμερα τα 12 εναπομείναντα καταστήματα ψυχορραγούν  και ματώνουν.

Επειγόντως, τιμώντας  και μόνο την ιστορία της Εταιρίας μας, το όραμα και τον άνθρωπο, θα πρέπει να έχουμε σαν στόχο την αναχαίτηση της ενδεχόμενης πώλησης και  τη λειτουργία των καταστημάτων με τη μορφή του χθες, με τη μορφή  δηλαδή 12 μικρών εθνικών ασφαλιστικών εταιριών.

Να επιστραφούν σε αυτά τόσο οι αρμοδιότητες όσο και η διαχείριση του ταμείου που διευκόλυνε στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και τόσα άλλα.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ 

12 μικρές εθνικές ασφαλιστικές με κύρος, συνέπεια, στόχο, σεβασμό στον άνθρωπο, σεβασμό στην ιστορία της Εταιρίας μας. Σεβασμό στους ανθρώπους που οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

Για κάποιους είναι βάρος η ιστορία.

Εμείς θα είμαστε εδώ να τους τη θυμίζουμε. Θα είμαστε εδώ να κάνουμε το χρέος μας σαν υπάλληλοι αυτής της εταιρίας, σαν Έλληνες.

Η

Σ.Ε

Υ.Γ. Στην Εθνική Ασφαλιστική δεν μας αρέσουν τα BARILLA και λοιπά ξενόφερτα ζυμαρικά……. Το ακούς Ακάκιε;;;; 

Στηρίζουμε  ΕΘΝΙΚΗ!!!!!                                                                                                       

Συνεχίζεται…….