10 Μάι 2021

Επιστολή συναδέλφου Περικλή Τυμπλαλέξη

ΑΘΗΝΑ 10/05/21  

Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

       Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς  εκλογές του Συλλόγου μας με την Ανεξάρτητη Κίνηση Εθνικής Ασφαλιστικής  που θα διεξαχθούν στις παρακάτω ημερομηνίες:

Α.   Στα Υποκαταστήματα της Περιφέρειας, από τη Δευτέρα 17/5/2021 έως και την Πέμπτη 20/5/2021.

Β.    Στην Έδρα, από τη Δευτέρα 17/5/2021 έως και την Τρίτη 25/5/2021. 

Προσηλωμένος σταθερά στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, πιστεύω ακράδαντα ότι στην σημερινή κατάσταση  της Εταιρείας μας έχουμε ανάγκη την ολική επαναφορά του υγιούς συνδικαλισμού και όλων εκείνων (ανεξαιρέτως πολιτικής ταυτότητας) που είναι ικανοί και πιστεύουν στην πρόοδο και στην προοπτική της.

       Η ιδεολογική και πολιτική μου ταυτότητα είναι σε όλους γνωστή  καθότι ουδέποτε απέκρυψα, ούτε ποτέ σύρθηκα πίσω από λαϊκίστικά συνθήματα και «απολιτίκ» συμπεριφορές. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης γιατί είναι η μόνη παράταξη που εφάρμοσε πρώτη την έννοια του κοινού ψηφοδελτίου και της συλλογικότητας με μια πολιτική μέθεξη και έναν ουσιαστικό πλουραλισμό όταν υπήρξαν  παρατάξεις που λειτούργησαν αλαζονικά  ή απείχαν στα δύσκολα για την εταιρεία και τους εργαζομένους της και επειδή στην Ανεξάρτητη Κίνηση πιστεύουμε σε έναν Σύλλογο αρχών και αξιών και όχι στην λογική της «ενός ανδρός Αρχή». Τα μέλη μας αποφασίζουν δημοκρατικά και συμμετέχουν  χωρίς αποκλεισμούς, ανισότητες ή σχέσεις εξάρτησης, αποβάλλοντας αλαζονικές συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τις αρχές της συλλογικότητας .

Πιστεύω στον αγώνα όσων τίμια αγωνίζονται από οποιοδήποτε μετερίζι για το καλό της Εθνικής μας .

Η ανάπτυξη και η πορεία προς τα μπρος της Εταιρείας μας είναι το διακύβευμα των προσεχών εκλογών του Συλλόγου μας.

Η στήριξη, η ανάδειξη προσώπων ως επικεφαλής  και η ψήφος μας είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στους συναδέλφους μας .

Επιλέγουμε πρόσωπα τίμια με εμπειρία και πρόσωπα  ικανά να εγγυηθούν την δημιουργία υπερκομματικών ψηφοδελτίων.

Γιατί στον Σύλλογο μας δεν χωρά πλέον ο κομματισμός, ούτε οι κομματικές σφραγίδες.

Το αντίθετο, εξ ορισμού ο θεσμός αυτός δημιουργεί προϋποθέσεις για συνεργασία, συναίνεση και συγκλίσεις.

     Γι’ αυτό ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να διαμορφώσουμε όλοι μαζί με συναινετικές πρακτικές τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για ένα Σύλλογο πρωτοπόρο σ’ όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, που θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και της δράσης του το συμφέρον όλων των συναδέλφων μας .

Το στοίχημα είναι μεγάλο.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μόνο μπορούμε να το κερδίσουμε για να διαμορφώσουμε το Σύλλογο μας που αγαπάμε και μας αξίζει.

Με την δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά σας ζητώ την στήριξη σας μέσω του ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Κίνησης Εθνικής Ασφαλιστικής.

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς 

Περικλής Τυμπλαλέξης