14 Μάι 2021

Το ψηφοδέλτιο που θα κληθεί να σταματήσει τα επικίνδυνα παιχνίδια

Συνάδελφοι, 

 

Οι επικείμενες εκλογές του συλλόγου θα διεξαχθούν μέσα σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο περιβάλλον όσον αφορά την πανδημία του Covid-19 αλλά και τη διαδικασία πώλησης της εταιρίας μας να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι εκλογές του συλλόγου μας αποτελούν μία καθοριστική διαδικασία που θα επηρεάσει τόσο το μέλλον των εργαζομένων όσο και την πορεία της εταιρίας.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθούμε να πάρουμε θέσεις και να δώσουμε λύσεις σε πολλά και μεγάλα θέματα που μας απασχολούν και δεν υπάρχουν περιθώρια να μετατεθούν στο μέλλον (συνάδελφοι που βρίσκονται στην ΕΤΕ, Icap, Γραμματείς Γραφείων Ζωής, ΣΣΕ, ΕΚΕ, Ομαδικά συμβόλαια).

Η Ανεξάρτητη κίνηση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της έχει αφήσει στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες, πολιτικές προτιμήσεις και μικροσυντεχνιακά συμφέροντα .

Οι  στιγμές είναι κρίσιμες  και  απαιτείται  η μεγαλύτερη δυνατή  συσπείρωση και  συμμετοχή  των  συναδέλφων ώστε  να  πετύχουμε,  με τη  σύνδεση των  απόψεων,  μία  δυναμική  παρουσία  που θα προασπίσει τα  συμφέροντα  του  συνόλου των  εργαζομένων.

Με τις άνω  σκέψεις, η Ανεξάρτητη  Κίνηση  βρίσκεται  στην  ευχάριστη  θέση  να  σας  παρουσιάσει τους  υποψήφιους  συναδέλφους  που  συνθέτουν  το ψηφοδέλτιο της.

Συνάδελφοι που  είναι έτοιμοι  να  αγωνιστούν  για το κοινό καλό  με αρωγούς όλους  εσάς .

 

ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ  ΓΙΩΤΑ   

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΣΠΥΡΟΣ

ΑΡΧΟΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

ΔΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

ΚΑΛΥΒΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ)

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΙΚΗ

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΣΜΑΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ  ΕΛΕΝΗ

ΚΙΟΥΡΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΩ)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΟΛΙΤΣΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΙΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΟΥΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΗ)

ΠΑΜΠΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΟΥΚΗ  ΧΑΡΑ

ΣΥΓΚΡΕΣΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΑΝΤΟΥ ΑΝΝΑ

ΤΖΕΝΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ (ΜΑΡΙΑ)

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΥΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΑΧΗΣ ΝΙΚΟΣ

 

 

Υ/Γ

 

  1. Όταν εκλεγμένος συνδικαλιστής/ια στο ΔΣ του συλλόγου λαμβάνει συγχαρητήρια  και παράσημα  από τον Διευθυντή  Ανθρώπινου  Δυναμικού για τη  συνδικαλιστική του/της  δράση,  το λιγότερο που  έχει να κάνει  είναι  να κοκκινίζει από Ντροπή ή  τουλάχιστον  να προβληματιστεί……...
  1. Τα επικίνδυνα παιχνίδια και μάλιστα  σε ένα τόσο  σημαντικό  ζήτημα  όπως  το ομαδικό,  καλό  είναι να  σταματήσουν. Εάν ζητάς  αναλογιστικές  μελέτες  με  αναλογία τρεις συνταξιούχους  και  έναν εν  ενέργεια εργαζόμενο,  πρέπει να  είσαι πολύ μεγάλος  επιστήμονας για να μην  ξέρεις  τι  αποτέλεσμα  θα  προκύψει!!!!! Εκτός και  αν ο σκοπός  είναι διαφορετικός ……….

 

Επίσης,  δεν  είναι κακό να  διαφωνείς, το  αντίθετο  μάλιστα, αλλά το να  παρακινείς  συναδέλφους να μην  ψηφίσουν  είναι  εγκληματική  ενέργεια  εις  βάρος του  συμβολαίου μας .

 

  1. Όσον αφορά την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ, τους  καλούμε να μελετήσουν  πιο  προσεκτικά  το  ψηφοδέλτιο μας.

 

Συνεχίζεται ………