12 Απρ 2022

Επιχειρησιακή Σύμβαση

ΑΘΗΝΑ 12/4/2022

Αγαπητοί Συνάδελφοι καλημέρα σας.

 

Όντως πιστεύουμε ότι μία νέα καλή μέρα ξεκινά για την επιχειρησιακή σύμβαση που όλοι περιμένουμε.

Η Διοίκηση της Εταιρίας μας έκανε ενα μεγάλο βήμα και πρότεινε μία τίμια, αξιοπρεπή και ηθικά σωστή επιχειρησιακή σύμβαση.

Τίμια, γιατί προτείνει 18 μήνες ώστε να υπάρξει εργασιακή ειρήνη αλλά και ασφάλεια προς όλους μας ώστε να πορευθούμε αδιάκοπτα και χωρίς περιορισμούς προς την ανάπτυξη της Εταιρίας μας.

Αξιοπρεπή, γιατί προτείνει αυξήσεις 3% επί του μικτού μισθού αυτή τη τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι με τις αυξήσεις στα βασικά αγαθά και την ενέργεια να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Ηθικά σωστή γιατί προβλέπει εθελούσια έξοδο δημιουργώντας ένα μαξιλάρι ασφαλείας στην περίπτωση ακραίων αλλαγών και που ο κάθε συνάδελφος ίσως να μη μπορέσει να ακολουθήσει λόγω προσωπικών του επιλογών ή οικογενειακών υποχρεώσεων ή και ηλικίας.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση προσπάθησε από την αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Προσπάθησε και κατάφερε τη συναίνεση.

Πρότεινε πολλάκις ρεαλιστικές λύσεις με τις περισσότερες ήδη να αποτυπώνονται στις προτάσεις του Συλλόγου αλλά και  της Διοίκησης.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της απόφασης για όλους μας ανεξαιρέτως, σεβόμενη πλήρως κάθε συνάδελφο, φίλο ή μη της παράταξης, προτείνει ξεκάθαρα ΝΑΙ στη προτεινόμενη επιχειρησιακή σύμβαση.

Ψηφίζουμε ΝΑΙ και με αισιοδοξία προχωράμε για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας αλλά και για την Εταιρία μας.

 

Η

Σ.Ε.