24 Φεβ 2023

Όλοι μαζί (με) τα παιδιά μας

 

Κύριε Διευθύνοντα,

 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου είχε αποστείλει τον Δεκέμβριο του 2022 επιστολή με θέμα την έναρξη χορηγικού προγράμματος σε παιδιά συναδέλφων μας  σε προγράμματα εκπαίδευσης (την οποία σας επισυνάπτουμε)  και σε αθλητικές υποτροφίες σε ατομικά αθλήματα.

Μαζί με το κείμενο της επιστολής στείλαμε το πρώτο μας αίτημα, το οποίο αφορούσε αθλητική υποτροφία για παιδί συναδέλφου μας.

Ο κος Κωνσταντάς απάντησε άμεσα και θετικά τόσο ως προς την καινούργια διαδικασία που προτείναμε όσο και στο συγκεκριμένο αίτημα το οποίο και ενέκρινε.

Στελέχη της εταιρίας αλλά και εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημερώσαμε το συνάδελφο μας ότι εγκρίθηκε το συγκεκριμένο αίτημα.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια καθώς έχουμε χαθεί στη γραφειοκρατία, τις επιτροπές και τις υποεπιτροπές ….μένοντας  εκτεθειμένη  τόσο η εταιρία όσο και η  αθλήτρια .

Πιστεύουμε ότι η Διοίκηση της Εταιρίας μας έχει συνέπεια και συνέχεια!!

Σας παροτρύνουμε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία με την έγκρισης σας, κάνοντας πράξη το όλοι μαζί που μας δηλώσατε στην συνάντησή σας με τους εργαζόμενους.

Σας ευχαριστούμε.

 

Η

Σ.Ε.

Υ.Γ. 1 Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο και τους υποψηφίους μας, πιστεύουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας  και σας γνωρίζουμε ότι   θα δώσουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα.

Υ.Γ. 2.Το έθιμο της αποκριάς είναι παλιό και πολύ όμορφο, ορισμένοι όμως επιλέγουν να είναι μασκαράδες όλο το χρόνο.

Συνεχίζεται………