25 Φεβ 2009

Το τελευταίο έγκλημα

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Συνάδελφοι,

Ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή η Διοίκηση της εταιρίας μας θα καταλάβαινε ότι η απόφαση του κλεισίματος των υποκαταστημάτων θα έβαζε την "ταφόπλακα" σε αυτή την εταιρία των 117 ετών και δε θα προχωρούσε... Δυστυχώς, από ότι φαίνεται, δεν έχει καμία αναστολή και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Βέβαια, από τον κύριο Παλαιολόγο δεν θα περιμέναμε κάτι τέτοιο … Αλίμονο αν είχε τέτοιες ευαισθησίες!
Αλλά από κάποιους άλλους που έχουν περάσει από το συνδικαλιστικό χώρο θα περιμέναμε λίγη ευαισθησία παραπάνω!
Αυτές τις μέρες, λοιπόν, καλούν τους συναδέλφους της περιφέρειας ανά κατάστημα και τους ζητούν, χωρίς ντροπή, να υπογράψουν την "καταδίκη" τους, αναγκάζοντας τους να επιλέξουν τον τόπο "εξορίας" τους.
Τους ανακοινώνουν, δηλαδή, ότι πλέον η εταιρία δεν σας θέλει!!! Και, για να δείτε πόσο καλοί είμαστε, διαλέξτε εσείς πόσο μακριά από την οικογένειά σας θέλετε να πάτε!!! Η εταιρία σας θεωρεί ανεπιθύμητους, όχι γιατί δεν προσφέρατε τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή, όχι γιατί δεν κρατούσατε ψηλά τη σημαία της Εθνικής Ασφαλιστικής, αλλά επειδή πρέπει εσείς να πληρώσετε σκληρά τα λάθη των εκάστοτε διοικήσεων, που ποτέ καμία δεν ξεκαθάρισε τι καταστήματα ήθελε και πώς τα ήθελε.
Περιοδεύοντες Κύριοι,
Δεν σέβεστε τους συναδέλφους που έδωσαν το αίμα τους γι' αυτή την εταιρία.
Δεν σέβεστε την προσφορά τους.
Σεβαστείτε τις οικογένειές τους!
Σεβαστείτε τα παιδιά τους και μην τους ζητάτε να τα διαλύσουν όλα προκειμένου εσείς να είστε συνεπείς στις εντολές του "αφέντη" Αράπογλου.
Λίγη ντροπή, έστω και τώρα, δε θα έβλαπτε!

Συναδελφικά,
Η Σ.Ε.