04 Σεπ 2001

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΚΕ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΚΕ

Οπως ξεκάθαρα δηλώσαμε στην πρόσφατη ανοιχτή επιστολή μας προς εσάς, "θα συνεχίσουμε ως μέλη της ΠΑΣΚΕ να εκφράζουμε με συνέπεια και ευθύνη όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την παράταξή μας και τις αρχές της, για τις οποίες θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε".

Τα τελευταία γνωστά σε όλους γεγονότα έδειξαν ότι η σημερινή "πλειοψηφία" της ΠΑΣΚΕ, δεν μπορεί και δεν θέλει να εκφράσει τους συναδέλφους. Αυτά και πάνω απ' όλα, η βούλησή μας να παραμείνουμε στο πλευρό των εργαζομένων, μας οδήγησαν στη δημιουργία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΚΕ, μέσω της οποίας οι θέσεις της παράταξης, όπως αυτές καταγράφονται στη συνείδηση της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων της, θα μπορέσουν να εκφραστούν δυναμικότερα και η συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων της Εταιρίας μας θα είναι αποτελεσματικότερη.

Η κίνησή μας πλαισιώνεται ήδη από πολυάριθμους φίλους, μέλη και στελέχη της ΠΑΣΚΕ. Θα εξακολουθήσουμε με την ίδια συνέπεια, ευθύνη και αξιοπρέπεια, με την οποία μέχρι σήμερα πορευθήκαμε, να αγωνιζόμαστε για τη λύση των σοβαρών εργασιακών προβλημάτων μας, μακριά από οποιασδήποτε μορφής αρρωστημένες εξαρτήσεις, προσωπικά οφέλη και φιλοδοξίες.

Τα σοβαρά προβλήματα που αγγίζουν όλους μας και απαιτούν λύσεις (πορεία Εταιρίας, κλείσιμο Υποκαταστημάτων, Ασφαλιστικό, ΤΑΠΕ), οφείλουμε να τα αντιμετωπίσουμε συλλογικά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, με γνώση και αποφασιστικότητα, προσανατολισμένοι στην προάσπιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων στην Εταιρία μας και όχι στην εξυπηρέτηση μιας μικρής μερίδας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν δυναμικά την Κίνησή μας και να απομονώσουν όλους εκείνους, που με τη στάση τους υποτιμούν τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια όλων μας, τάζοντας, πιέζοντας και απειλώντας, κατά περίπτωση.

Η Σ.Ε.