31 Οκτ 2008

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ 30-10-08

Συνάδελφοι

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΕΤΕ όπως δημοσιεύτηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων σχετικά με το θέμα της πώλησης της εταιρείας.



"ETE: Ματαίωση διαδικασίας αναζήτησης διεθνούς ασφαλιστικού οίκου
Η Εθνική Τράπεζα ματαιώνει την διαδικασία αναζήτησης διεθνούς ασφαλιστικού οίκου ως στρατηγικού εταίρου στις ασφαλιστικές της δραστηριότητες, μετά την σοβαρή κρίση που έχει δημιουργηθεί στις διεθνείς χρηματαγορές. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα πιστεύει στις προοπτικές ανάπτυξης των ασφαλιστικών εργασιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ν.Α. Ευρώπη και Τουρκία. Στο πλαίσιο αυτό θα υποστηρίξει την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, τόσο λειτουργικά όσο και παραγωγικά με την ανάπτυξη του Bancassurance.
Η Εθνική Ασφαλιστική με το κύρος της, τη φερεγγυότητα και τον ηγετικό της ρόλο στην Αγορά, βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται σήμερα εξαιτίας των οικονομικών εξελίξεων, προσφέροντας την απαραίτητη εξασφάλιση στους πελάτες της και στο ευρύτερο κοινό" επισημαίνεται στην ανακοίνωση."

Η περιπέτεια αυτή έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους για την συμπαράσταση τους, στις προσπάθειες του Δ.Σ. του συλλόγου.
Πιστεύουμε ότι από την αναγγελία της πώλησης, μέχρι σήμερα που ματαιώθηκε η πώληση, χειριστήκαμε το θέμα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, χωρίς λαϊκισμούς και υπερβολές.

Η ανακούφιση από τις εξελίξεις πρέπει να συνδυασθεί με την προσπάθεια όλων μας να πάει καλά η Εταιρεία .

Η Σ.Ε.