21 Μάι 2009

Απεργία Παρασκευής 22/05/2009

Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στις 20/5/2009 αποφάσισε κατά πλειοψηφία 24ωρη απεργία για αύριο Παρασκευή 22/5/2009 των συναδέλφων των υποκαταστημάτων.
Η παράταξή μας διαφοροποιήθηκε όχι γιατί δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά επειδή πιστεύει ότι με τον διάλογο μπορούν να λυθούν.
Δεν κατανοούμε τον λόγο της απεργίας τη στιγμή μάλιστα που ξέραμε τη συνάντηση που θα είχαμε με τη διοίκηση την επόμενη μέρα, κάτι το οποίο άλλωστε εμείς ζητήσαμε να γίνει στο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Τα αίτια των προβλημάτων τα γνωρίζουμε. Προέρχονται από τη μεγάλη εισροή νέας παραγωγής αλλά και από την εθελουσία.
Σήμερα το προεδρείο του Συλλόγου είχε συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας και του ανακοινώθηκε ότι από την Δευτέρα δρομολογούνται λύσεις.
α) Στα εναπομείναντα υποκαταστήματα της περιφέρειας τη Δευτέρα θα μετακινηθούν συνάδελφοι από τα υποκαταστήματα που έκλεισαν και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση.
β) Παράλληλα για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει τόσο στο υποκατάστημα της Κηφισίας αλλά και στο Κεντρικό μας διαβεβαίωσε ότι θα μετακινηθούν άμεσα άτομα.
Συνάδελφοι,

Εμείς σαν παράταξη γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα των υποκαταστημάτων και πιστεύουμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε την εισροή της μεγάλης παραγωγής αυτοκινήτων χωρίς να παραγνωρίζουμε την προσφορά και τον υπερβάλλοντα ζήλο των συναδέλφων που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια της αντοχής τους.

Η Σ.Ε.