05 Ιουν 2009

Ευρωεκλογές

http://a99001040/plsite/announcements/ann_1237_002.jpg

Οι Ευρωεκλογές, την Κυριακή 7 Ιουνίου, διεξάγονται κάτω από το βάρος των συνεπειών της εξελισσόμενης διεθνούς οικονομικής κρίσης αλλά και της συμπλήρωσης 30 ετών από την κορυφαία πολιτική επιλογή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το 1979 ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας υπέγραψε την συνθήκη ένταξης της χώρας μας στην τότε Ε.Ο.Κ. και την συμμετοχή μας στην πρωτοπορία του εγχειρήματος της Ενωμένης Ευρώπης. όταν άλλοι προέβαλλαν το σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο>>.
Ο Κώστας Καραμανλής έχοντας αναλάβει τη σκυτάλη της ιστορικής ευθύνης αναδεικνύει τη σημασία της Αλληλεγγύης, της Κοινωνικής Συνοχής και της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Η πρόκληση της εξόδου από την κρίση μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για μια Ισχυρή Ενωμένη Ευρώπη με υπεύθυνη κοινωνική οικονομία της αγοράς και  βιώσιμη ανάπτυξη.
Το ΠΑΣΟΚ καταβάλει προσπάθεια να δώσει στις ευρωεκλογές εσωτερικό χαρακτήρα και να τις αποϊδεολογικοποιήσει. Όχι τόσο διότι πιστεύει πως θα επιτύχει ένα αποτέλεσμα που θα το εξυπηρετούσε για τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Αλλά κυρίως, προσπαθεί να ξεπεράσει τα δικά του προβλήματα.
Η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται για περισσότερη Ελλάδα στην Ευρώπη και  για περισσότερη Ευρώπη στην Ελλάδα
Για μια Ευρώπη ισχυρή, για μια Ελλάδα ισχυρή.
Για όλους εμάς, αλλά και αυτούς που θα μας ακολουθήσουν
Συνεχίζουμε με σιγουριά. Με αυτοπεποίθηση. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην προσυγκέντρωση της παράταξης στην οδό Άγιου Κωνσταντίνου 38 στις 18.00 μμ για να συμμετάσχουμε μαζικά στην μεγάλη συγκέντρωση του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στο Πεδίο του Άρεως
 
Η Σ.Ε.