18 Οκτ 2010

Αποτελέσματα εκλογών

Η ΔΑΚΕ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη εκπρόσωπων στο ΑΤΑΠΕ, και να συγχαρεί όλους όσους εκλέχτηκαν στη Διοίκηση του Ταμείου. Ιδιαίτερα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε αφού με την στήριξη σας επανεξελεγη στο Δ.Σ του Ταμείου μας, το μέλος της Παράταξης μας, ο συνάδελφος Στέλιος Κωνσταντατος.

Συνάδελφοι,
Η συνεργασία όλων των μελών του Δ.Σ είναι απαραίτητη ώστε το Ταμείο μας να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργιά του, και να εξακολουθήσει να διαδραματίζει τον ρόλο του ως σημαντικός πυλώνας αποταμίευσης για τους εργαζόμενους στην Εταιρεία μας.
Οι προκλήσεις για την νέα Διοίκηση του ΑΤΑΠΕ είναι πολύ μεγάλες. Θα κληθεί να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις όλων των μελών της για αλλαγές ουσίας στο Ταμείο μας και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης σε αυτό, όλων των εργαζομένων στην Εταιρεία μας.
Σε κάθε προσπάθεια προς αυτή τη κατεύθυνση, η Παράταξη μας θα σταθεί στο πλάι της Διοίκησης του ΑΤΑΠΕ και θα συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση προτάσεων για το καλύτερο μέλλον του Ταμείου μας.
Καλή επιτυχία σε όλους,

Συναδελφικά
Η Σ.Ε.