16 Σεπ 2011

Δήλωση του Τομεάρχη Εργασίας της Ν.Δ. για τις απολύσεις των εισπρακτόρων

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για την δήλωση που έγινε για τις απολύσεις των εισπρακτόρων από πλευράς Ν.Δ.
 
 
 
Δήλωση για Απολύσεις 110 Εισπρακτόρων της Εθνικής ΑσφαλιστικήςΜε αφορμή τις απολύσεις 110 εισπρακτόρων της Εθνικής Ασφαλιστικής και μετά από συνάντηση με εκπροσώπων τους, ο Τομεάρχης Εργασίας - Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Την ώρα που η Κυβέρνηση φροντίζει σε καθημερινή βάση να αποδεικνύει την αφερεγγυότητα της, αναιρώντας τις αποφάσεις τις και αντικαθιστώντας τις με χειρότερες, βρέθηκε κάποιος να παλέψει για την αποκατάσταση της χαμένης αξιοπιστίας της.
Η διορισμένη ουσιαστικά από την.... Κυβέρνηση διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής προέβη στην "διακοπή της συνεργασίας" της με 110 εισπράκτορες της, αφήνοντας τους άνεργους, υλοποιώντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την βούληση της Κυβέρνησης για έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια.
Η Εθνική Ασφαλιστική διαχρονικά διαδραματίζει αποφασιστικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας. Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν πρέπει να παίξει αυτόν ακριβώς τον ρόλο. Σήμερα πρέπει να αποτελέσει όχημα σταθερότητας, αποτελεσματικότητας και ανάπτυξης και όχι εργαλείο αύξησης της ήδη καλπάζουσας ανεργίας.
Έστω και σήμερα ας σταματήσει η Κυβέρνηση να τροφοδοτεί με τις επιλογές της την ύφεση και την ανεργία, προστατεύοντας επιτέλους θέσεις εργασίας και ασκώντας αναπτυξιακό έργο".


Συναδελφικά
Η Σ.Ε.