23 Φεβ 2018

Η διαχείριση ενός φιάσκου...

Συνάδελφοι,

Αποδείχθηκε ότι, η πώληση της Εταιρίας μας είναι πέρα από κόμματα και κυβερνήσεις. Όλοι μας θυμόμαστε βαρύγδουπες δηλώσεις που δόθηκαν για την μη πώληση, αλλά αποδείχθηκαν ανερμάτιστοι πολιτικοί βερμπαλισμοί για την αλίευση ψήφων.

Η επιγενόμενη προσπάθεια πώλησης της Εταιρίας μας (αν τελικά γίνει), έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητά μας. Ο κατακλυσμός δημοσιευμάτων για δικαστικές διαμάχες μεταξύ των φερόμενων ως αγοραστών, η ατέρμονη προσπάθειά τους για συγκέντρωση των απαιτούμενων κεφαλαίων και οι συνεχόμενες αναβολές που ζητούν - και σιωπηλά λαμβάνουν - για ένα ζήτημα που θα έπρεπε να έχει τελειώσει εδώ και πολλούς μήνες, αποδεικνύει περίτρανα ότι, το εγχείρημα της πώλησης ήταν δουλειά του ποδαριού. Ζητάμε από την ΕΤΕ να σταματήσει άμεσα την παρωδία αυτή, ώστε να καταφέρει η Εταιρία μας να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Καλούμε τη Διοίκηση πια να ανασκουμπωθεί, ώστε να πάει την Εταιρεία μας ψηλότερα, εκεί που της αξίζει. Καλούμε τη Διοίκηση να αφουγκραστεί τις δυσκολίες και τα προβλήματα των εργαζομένων και να δώσει λύσεις, να επιτρέψει και πάλι στους συναδέλφους των Υποκαταστημάτων να γίνουν το πρόσωπο της Εταιρίας στην Αγορά και την Κοινωνία επιστρέφοντας εξ’ ολοκλήρου τις αρμοδιότητες που τους αφαίρεσε. Καλούμε τη Διοίκηση να δώσει ώθηση και έμπνευση στα Δίκτυα που ελέω δημοσιευμάτων βρίσκονται στο στόχαστρο του Ανταγωνισμού. Καλούμε τη Διοίκηση να κατέβει απ’ τον 6ο στο ισόγειο και να ενημερώσει το σύνολο των ανθρώπων της Εταιρίας που αγωνιούν για το μέλλον και προς το παρόν ενημερώνονται μόνο μέσω του Τύπου. Καλούμε τη Διοίκηση να δώσει ξανά στην Εταιρία το όραμα που της αρμόζει!

Καλούμε τη Διοίκηση επιτέλους να διοικήσει!

Η Σ.Ε.

ΥΓ. Αναμένουμε την απάντηση του Υπουργού κου Παπαδημητρίου στην ερώτηση της κας Μπακογιάννη, σχετικά με τις εξελίξεις στην Εταιρία μας.

Η παράταξή μας θα σας κρατάει ενήμερους…