09 Μαρ 2018

Ευχαριστούμε

Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη βοήθεια και τη στήριξή σας!

Μέσα σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα και εν μέσω μιας ιδιαίτερα φορτισμένης προεκλογικής περιόδου λόγω των ραγδαίων εξελίξεων της πώλησης της Εταιρίας μας, φέρατε με την ψήφο σας την Παράταξή μας στο προσκήνιο και της δώσατε ώθηση ώστε να μπορεί να ακούγεται, να παλεύει, να αγωνίζεται και να διεκδικεί.

Η επόμενη μέρα των εκλογών, μας βρίσκει όλους ξανά ενωμένους στον κοινό μας σκοπό, την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των μελών του Συλλόγου μας, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις. Η διαίρεση έδωσε ήδη τη θέση της στη σύνθεση και ο Σύλλογος απέκτησε κοινό Προεδρείο από όλες τις παρατάξεις που πήραν μέρος στις εκλογές.

Το κοινωνικό, οικονομικό και διεθνές περιβάλλον – με την Ελλάδα δυστυχώς στο στόχαστρο - είναι αναμφίβολα δραματικό και δημιουργεί σημαντικούς περιορισμούς και αδιέξοδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κι ενώ ακόμη παίζεται το έργο «Πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής», οφείλουμε με σοβαρότητα και ευθύνη να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες του παρελθόντος και να δημιουργήσουμε συμμαχίες που θα βοηθήσουν στην επιτυχία των συλλογικών μας στόχων.

Όπως είχαμε γράψει και στην τελευταία μας ανακοίνωση, Σύλλογος για εμάς σημαίνει διεκδίκηση, αγωνιστικότητα, αποφασιστικότητα αλλά και διάλογος, αλληλεγγύη και ομαδικότητα κι αυτό το κάνουμε πράξη ήδη με την πρώτη μας ομόφωνη απόφαση να συμμετέχουμε στο κοινό Προεδρείο.

Με την πίστη ότι, θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας και θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων, δηλώνουμε το παρόν και ξεκινάμε τον αγώνα μας, έναν αγώνα που φαίνεται ότι θα είναι από τους πιο δύσκολους και σημαντικούς στα 127 χρόνια ζωής της Εταιρίας μας.

Με εκτίμηση,

Οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ Εθνικής Ασφαλιστικής

Αλεξανδρής Ευθύμιος

Καρυώτης Επαμεινώνδας

Τζιώλης Απόστολος

Ανεζίνης Νικόλαος

Κατριβάνου Αικατερίνη

Τσελέκης Κωνσταντίνος

Δημητροπούλου Γεωργία

Κρητικού Δήμητρα

Φινοκαλιώτη Μαρίνα

Διαμαντόπουλος Βασίλειος

Λευθεριώτης Τηλέμαχος

Χαραλαμπίδης Νικόλαος

Ζιάκα Ζαχαρούλα

Νικολόπουλος Γεώργιος

Χονδρός Ηλίας

Ζύγουρας Γεράσιμος

Ξηρός Γεώργιος

Ψωμιάδης Ιωάννης

Καραμήτσος Γεώργιος

Παπαγεωργίου Γεώργιος

 

Καρκούλιας Χρήστος

Σπυρόπουλος Ιωάννης