11 Φεβ 2019

Οι εγκληματίες της τζαμαρίας

Συνάδελφοι,

Ο θρασύδειλος  κουκουλοφόρος έκρυψε το πρόσωπο του, πήρε το λοστό του και επιτέθηκε την Παρασκευή στην τζαμαρία της Εθνικής Ασφαλιστικής. Δεν είδαμε το πρόσωπο του αλλά μπορούμε να το φανταστούμε…είναι σίγουρα άσχημο. Με ιδέες ανύπαρκτες και ανεξέλεγκτο θυμό για την κοινωνία και τους συνανθρώπους του. Κρύβεται από τους ανθρώπους και κινείται σαν στρατιωτάκι  με μια γελοία  αποστολή χωρίς καμιά προσωπικότητα. Άραγε πιο χέρι είναι εκείνο που τον όπλισε με βαριοπούλα; Τι σκοπούς εξυπηρετεί; Γιατί  χαίρεται που επιτίθεται σε μια τζαμαρία; Νιώθει σπουδαίος; Νομίζει ότι φοβίζει αυτόν που εργάζεται για να ζήσει την οικογένεια του;

Στηρίζει, με την άγνοιά του τα σχέδια όλων εκείνων που δήθεν εχθρεύεται και στρέφεται κατά των ανθρώπων της μόνης μεγάλης ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας.

Η πολιτεία οφείλει να τους βγάλει την κουκούλα και να δούμε όλοι το άσχημο και σκοτεινό πρόσωπο τους. Η πολιτεία όμως δυστυχώς αδιαφορεί επιδεικτικά για την ασφάλεια των πολιτών και η ανοχή από τους υπεύθυνους οδήγησε ακόμη και στην παράνοια της δημιουργίας γραφείων του “Ρουβικώνα” στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Εάν οι υπεύθυνοι στρουθοκαμηλίζουν, η βία των «εγκληματιών κατά της τζαμαρίας» θα συνεχιστεί  και συνεπακόλουθα η ανασφάλεια όλων μας θα μεγαλώνει.

Η Εταιρία οφείλει να κάνει ότι, περνάει από το χέρι της για να προστατέψει την σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων της. Υπάλληλοι, συνεργάτες και πελάτες βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία του κεντρικού καταστήματος και των πρώτων ορόφων του κεντρικού αλλά και του β’ κτιρίου, και από την Παρασκευή, αισθάνονται σίγουρα πιο ανασφαλείς. Οι νέοι υαλοπίνακες κράτησαν την μανία των κουκουλοφόρων έξω από την Εταιρία μας και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα είχε γίνει αν δεν είχαν αλλάξει πρόσφατα. Παρόλα αυτά όμως, θραύσματα γυαλιού πετάχτηκαν πάνω σε γραφεία, οι τζαμαρίες της εισόδου κατέρρευσαν, τα ρολά προστασίας άργησαν να κατέβουν. Το parking ακόμη παραμένει ανοιχτό σε κάθε έναν που θα ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα και οι περιπολίες των ολιγάριθμων ανθρώπων της υπηρεσίας φύλαξης φαίνεται ότι δεν επαρκούν. Πιθανόν να έχει έρθει η ώρα για αλλαγή των σχεδίων φύλαξης της Εταιρίας πριν να είναι πολύ αργά.

Με εκτίμηση,

Η Σ.Ε.