19 Απρ 2019

Κάτι αλλάζει στην Ασφαλιστική Αγορά και φαίνεται ότι αλλάζει προς το καλύτερο!

Για το ασφαλιστικό σύστημα και τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης την επόμενη ημέρα με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκδήλωση της ΕΑΕΕ με θέμα "Συντάξεις και Ανάπτυξη", την 15η Απριλίου 2019.

Αφού εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε πως η ΝΔ θα δώσει όλα τα απαραίτητα φορολογικά, ασφαλιστικά και θεσμικά κίνητρα για να αναπτυχθεί η ελληνική οικονομία.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, τάχθηκε υπέρ του δεύτερου επαγγελματικού πυλώνα και της δυνατότητας του ασφαλισμένου να επιλέξει ιδιωτικό ή δημόσιο πάροχο αλλά και στην προτεραιότητα που θα δώσει η επόμενη κυβέρνηση για να δώσει λύση στο δημογραφικό πρόβλημα. Επίσης, τόνισε ότι ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης στην πλειοψηφία των ανεπτυγμένων χωρών και για αυτό πρέπει να αρθούν οι όποιες αγκυλώσεις ώστε να εμπλακούν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές στον δεύτερο πυλώνα.

Τέλος, έκλεισε την ομιλία του απευθυνόμενος στους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εμένα ξέρετε η βασική δουλειά ήταν πωλητής. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Ο κ. Τσίπρας το θεωρεί κατηγορία το να λέγεται βιβλιοπώλης, φαντάζομαι αν βάλω στην εκπομπή μου να πουλήσει κανένα βιβλίο, δε θα πουλήσει ούτε χαρτί. Σκέφτομαι εσάς στην ασφαλιστική αγορά, τώρα Απρίλιο του 2019, έχοντας μπροστά σας τη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα εκτοξεύσει την οικονομία, που θα βγάλει τις αγκυλώσεις, που θα μειώσει τη γραφειοκρατία και θα επιτρέψει επιτέλους αυτός ο κλάδος στην Ελλάδα να αναπτυχθεί! Σας ζηλεύω για αυτό που θα ζήσετε...!"

Πηγή nextdeal.gr

https://www.nextdeal.gr/asfalistikes-eidiseis/idiotiki-asfalisi/106244/adonis-georgiadis-asfalistes-sas-zileyo

Όταν οι αυτονόητες λύσεις για τα προβλήματα της Χώρας και του Κλάδου μας ακούγονται πια και εκτός κλειστών θυρών, φαίνεται ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει και να αλλάζει προς το καλύτερο…

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.