13 Ιουν 2019

Ευχαριστούμε!

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συγκινητική ανταπόκρισή σας, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στο ξενοδοχείο Αμαλία!

Ανοίξαμε δύο επιπλέον αίθουσες του ξενοδοχείου, προσθέσαμε όσες καρέκλες ήταν δυνατόν να προστεθούν και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσα στην αίθουσα.

Η  μεγάλη συμμετοχή ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία και δίνει την δυνατότητα να είμαστε αισιόδοξοι για την μάχη των εκλογών και το αποτέλεσμα που αυτές θα φέρουν. Η ανάγκη για ορθή επικοινωνία χωρίς ακρότητες και λαϊκισμούς, η επανεξέταση της φορολογικής πολιτικής, η δημιουργία κινήτρων για να αναπτυχθεί η Ασφαλιστική Αγορά, η εφαρμογή στην πράξη των τριών πυλώνων του ασφαλιστικού μας συστήματος, η πορεία του Επικουρικού μας , ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι εργαζόμενοι και όσοι εργάζονται στα δίκτυα με την επαναλαμβανόμενη διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής αποτέλεσαν κεντρικά σημεία της εκδήλωσης.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, ανεξάρτητα από τις επιλογές που κάναμε μέχρι εχθές, μπορούμε να δώσουμε την μάχη για να γίνει η χώρα μας πιο φωτεινή!

Συναδελφικά,

Η

Σ.Ε.