28 Απρ 2021

Ναι στο Κοινό Ψηφοδέλτιο

Συνάδελφοι,

Η μεταβατική φάση της Εταιρίας και η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος μεγαλώνει την αγωνία μας για το εργασιακό μας μέλλον. Η απαράδεκτη κίνηση από την ΕΤΕ, με την απομάκρυνση του εκπροσώπου των εργαζομένων από το ΔΣ της Εταιρίας, δείχνει ξεκάθαρα ότι, η μόνη δύναμη που μπορεί να στηρίξει τα δικαιώματα μας, είναι η δυναμική συσπείρωση στον ιστορικό μας Σύλλογο .

Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλες τις παρατάξεις να ενταχθούν σε ένα Κοινό Ψηφοδέλτιο την δύσκολη αυτή ώρα. Εμείς θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτή τη κοινή προσπάθεια, όπως το έχουμε κάνει με επιτυχία και στο παρελθόν. Μην χάσουμε την ευκαιρία να αθροίσουμε όλες μας τις δυνάμεις, στον κοινό διττό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την θετική πορεία της Εταιρίας και την απαίτηση για αναγνώριση και σεβασμό της δουλειάς μας.

Εμείς, λέμε ΝΑΙ στο Κοινό Ψηφοδέλτιο και αναμένουμε και την θετική άποψη των άλλων δύο παρατάξεων που δεν έχουν ακόμη εκφράσει θέση, για να γίνει το όραμα πραγματικότητα.

Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το μέλλον μας, το μέλλον που αξίζει στους υπαλλήλους της μεγαλύτερης ασφαλιστικής Εταιρίας της Ελλάδας!

Συναδελφικά,

Η

Σ.Ε.