29 Απρ 2021

Η ΔΑΚΕ και πάλι μπροστά!

Συνάδελφοι,

Η Παράταξη μας, πιστή στις αρχές που ακολουθεί πολλές δεκαετίες, είπε Ναι στο κοινό ψηφοδέλτιο, πιστεύοντας ότι, οι ιδιαίτερες συνθήκες με την πώληση της Εταιρίας απαιτούν το άθροισμα όλων των δυνάμεων στον κοινό μας στόχο. Δυστυχώς, δυο από τις παρατάξεις του Συλλόγου μας αποφάσισαν να μην υποστηρίξουν την κοινή μας κάθοδο στις προσεχείς εκλογές. Δεν κατανοούμε την στάση τους. Πλέον μετά την απόφαση αυτή, είμαστε υποχρεωμένοι να κατέβουμε στις εκλογές με το δικό μας ψηφοδέλτιο. Το χρωστάμε στην ιστορία μας αλλά και στο μέλλον του Συλλόγου και της Εταιρίας μας!

Εμείς, σας ζητάμε να αξιολογήσετε την στάση μας μέχρι σήμερα και να μας υποστηρίξετε στις εκλογές. Θα συνεχίσουμε με δυνατή αλλά ψύχραιμη φωνή, χωρίς εντάσεις αλλά με αποφασιστικότητα, να διεκδικούμε το αυτονόητο, τον σεβασμό στην δουλειά μας και σε όλα αυτά που κατακτήσαμε τόσα χρόνια. Έτσι μόνο μπορεί να επιτευχθεί η θετική πορεία της Εταιρίας μας, στο λαμπρό μέλλον που της αρμόζει.

Συνάδελφοι,

Κάθε ψήφος στην δική μας προσπάθεια, γνωρίζετε καλά ότι, είναι ένα ακόμα βήμα στην ενότητα του Συλλόγου μας. Σας καλούμε όλες και όλους να αναδείξετε και πάλι την ΔΑΚΕ, καταλύτη των εξελίξεων!

Μαζί, μπορούμε να χαράξουμε

την πορεία που μας αξίζει!

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Συναδελφικά,

Η

Σ.Ε.