28 Μάι 2021

Ευχαριστούμε!

Συνάδελφοι,

Ευχαριστούμε που αναδείξατε και σε αυτές τις εκλογές την παράταξή μας, ρυθμιστή των εξελίξεων! Με δυο έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και δίδοντας με την ψήφο σας, στην ΔΑΚΕ, την δεύτερη θέση σε όλα τα άλλα όργανα, ΟΑΣΕ, ΕΚΑ και Εργασιακό Συμβούλιο, μας δίνετε ώθηση για να μπορέσουμε να παλέψουμε, να ακουγόμαστε και να διεκδικούμε δυνατότεροι, όλα αυτά που μας ενώνουν αλλά και που θεωρούμε ότι μας αξίζουν!

Η επόμενη μέρα των εκλογών, μας βρίσκει με τα προβλήματα ανοιχτά μπροστά μας, σε αναμονή, και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε μέρα. Ενωμένοι και με γνώμονα την λογική, χωρίς λαϊκισμούς, θα διεκδικήσουμε τον σεβασμό στην εργασία του προσωπικού – χωρίς ταμπέλες και διαιρέσεις - και των δικτύων, πιστεύοντας ακράδαντα ότι, βασική και ουσιαστική προϋπόθεση για την επιτυχία της Εταιρίας μας είναι η εργασιακή ειρήνη, η οποία περνάει μέσα από τον σεβασμό της εταιρικής κουλτούρας που την έχει αναδείξει Ηγέτη στην Αγορά.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με συνέπεια και σταθερότητα και θα συμβάλουμε σε κάθε ενωτική διαδικασία στο ΔΣ του Συλλόγου μας στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε! Συγχαίρουμε τους εκλεγμένους όλων των παρατάξεων και τους καλούμε να σκεφτούν και πάλι το λόγο που αρνήθηκαν ορισμένοι το κοινό ψηφοδέλτιο, κάνοντας έστω και τώρα πράξη την ενότητα μπροστά σε όλα αυτά που θα έρθουν.

Οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ Εθνικής Ασφαλιστικής

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΝΕΖΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΟΓΙΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΖΙΑΚΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΚΑΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΞΗΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΕΛΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ