28 Σεπ 2022

Ένας εκπληκτικός άνθρωπος στο Συνέδριο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Συνάδελφοι,

Εχθές πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Συνέδριο του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και βραβεύτηκαν χειροκροτούμενοι οι πρώτοι ασφαλιστές του Δικτύου της Εταιρίας μας. Με χαρά ακούσαμε τη Διοίκηση, μεταξύ άλλων, να θέλει να «διπλασιάσει» την Εθνική Ασφαλιστική τόσο σε μέγεθος όσο και σε δυναμικό, γεγονός που φυσικά θα μας βρει αρωγούς και συνοδοιπόρους.

Στη βραδιά αυτή όμως «ο καλύτερος» δεν ήταν ούτε ασφαλιστής, ούτε πωλητής, ούτε κάποιος που πέτυχε ένα μεγάλο στόχο.

Ήταν ο Στέλιος Μαλακόπουλος.  Ο Στέλιος είναι ένας νέος άνθρωπος, ο όποιος είχε την ατυχία να έχει ένα τροχαίο στην ηλικία των 19 ετών, κάτι που του στέρησε και τα δύο του πόδια. Όμως δεν το έβαλε κάτω. Όχι μόνο σηκώθηκε, περπάτησε, αλλά κατέρριψε 7 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στο άθλημά του, το άλμα εις μήκος και παραμένει κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ έως σήμερα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος με ακρωτηριασμό που ξεπέρασε τα 7 μέτρα. Στους τελευταίους Παραολυμπιακούς Αγώνες αναδείχθηκε 4ος Ολυμπιονίκης ισοφαρίζοντας ξανά το Παγκόσμιο Ρεκόρ. Η Εταιρία μας στηρίζει ως χορηγός τον μεγάλο αυτόν αθλητή.

Όταν ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή -πριν καν να αρχίσει να μιλά- όλο το κοινό όρθιο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.  Η ομιλία του ήταν εκτός κειμένου, καταιγιστική και συνεπήρε τους εκατοντάδες συμμετέχοντες, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μας δίδαξε ήθος, ευγένεια και θύμισε σε όλους μας ότι, τίποτα στην ζωή δεν είναι δεδομένο και ότι, μπορεί να συμβούν ανατροπές στον καθένα, να έρθουν στιγμές που μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «ίσως και να μην έχουμε προλάβει να πούμε στους ανθρώπους μας πόσο τους αγαπάμε».

Κυρίως όμως, με το υπέρτατο παράδειγμά του αλλά και την βαθιά σε νοήματα ομιλία του, μας δίδαξε πείσμα, επιμονή & ελπίδα. Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα όνειρά μας, να έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και ακόμα κι αν χρειαστεί να πέσουμε, να μην το βάζουμε κάτω ποτέ!

Στέλιο, σε ευχαριστούμε για αυτά που μας δίδαξες και σου υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε πράξη, να είσαι πάντα ευλογημένος. Μακάρι σύντομα, να μας δοθεί η ευκαιρία να σε ακούσουμε μαζί με όλους τους συναδέλφους μας από κοντά, σε μια αντίστοιχη εκδήλωση για το προσωπικό της Εταιρίας, να μας δίνεις και πάλι λίγη από την ελπίδα σου για ζωή!

Σας παραθέτουμε το Link από τη Βικιπαίδεια:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF

Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.

  image 1image 2