13 Φεβ 2023

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η συμπεριφορά και η στάση της Παράταξής μας καθώς και οι επιλογές της δικαιώθηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που ανέβασαν τον πήχη της συμμετοχής σε σχεδόν 96%, δίνοντας για άλλη μια φορά στον Σύλλογο την δύναμη να διαπραγματεύεται ουσιαστικά! Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν και ενίσχυσαν την δύναμη μας! Αυτές οι ευχαριστίες είναι διττές. Από την μία η ενδυνάμωση της ΔΑΚΕ με μια επιπλέον έδρα και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα στους συσχετισμούς του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Από την άλλη, η παράταξη μας πλέον θα εκπροσωπείται στους εκλεγμένους του ΔΣ και από έναν συνάδελφο από τα Καταστήματα της Εταιρίας, τον Βασίλη Διαμαντόπουλο! Τα τελευταία πολλά χρόνια, αν και πάγιο αίτημα των συναδέλφων στα Καταστήματα ήταν να εκπροσωπούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν είχε καταστεί δυνατό να γίνει. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που η δική μας Παράταξη τον εξέλεξε!

Οι στρατηγικές μας επιλογές, που δικαιώθηκαν, ήταν η συνέπεια στους κοινούς μας στόχους και η αρμονική συνεργασία με τα στελέχη όλων των παρατάξεων. Με ειλικρίνεια και αίσθηση ευθύνης στηρίξαμε κάθε επιλογή που ωφελούσε τον Σύλλογο και αυτός θα είναι και ο τρόπος που θα κινηθούμε από εδώ και πέρα. Μπροστά μας, έχουμε για άλλη μια φορά ένα θολό τοπίο που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς με σθένος και αποφασιστικότητα, χωρίς ακρότητες και άσκοπες συγκρούσεις. Τα στελέχη της Εταιρίας μας προβληματίζονται και αναμένουν υπομονετικά την αξιοποίηση τους και την ένταξή τους στην «νέα εποχή». Η αγωνία για το μέλλον των συναδέλφων μας που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με την μορφή ενοικιαζόμενου υπαλλήλου και των Γραμματέων Γραφείων Πωλήσεων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ενώ η Εταιρία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις πλήρεις προθέσεις της. Τα Δίκτυα Πωλήσεων, που έχουν μάθει να δίνουν τον δικό τους παραγωγικό αγώνα εκπροσωπώντας την πρώτη Ασφαλιστική Εταιρία της Αγοράς, προσπαθούν να ανακαλύψουν από τα λεγόμενα των υπευθύνων πλεονεκτήματα που θα τους κάνουν να κατακτήσουν νέες κορυφές .

Εμείς, συνάδελφοι, θέλουμε να βρούμε εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα μας και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της Εταιρίας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί πιστεύουμε στην ενότητα των εργαζομένων και στην δυναμική της εταιρίας που πάντα έβρισκε τα μονοπάτια να γράφει μαζί με τους ανθρώπους της, την δική της λαμπρή Ιστορία!

Οι Υποψήφιοι της ΔΑΚΕ