14 Φεβ 2023

Η τοποθέτησή μας για το Προεδρείο

Συνάδελφοι,

Οι εκλογές έγιναν, έβγαλαν αποτέλεσμα και τελείωσαν. Τώρα πρέπει να δούμε κατάματα τα πολλά προβλήματα που μας απασχολούν και να εστιάσουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτά, προκειμένου να διαβούμε την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας, όσο ομαλότερα γίνεται.

Σεβόμενοι απολύτως τις επιλογές που έκαναν οι εργαζόμενοι, ζητάμε από όλους να δείξουν την ωριμότητα, την σωφροσύνη και την πυγμή που απαιτούν οι καιροί ώστε να δημιουργηθεί ένα Προεδρείο αντιπροσωπευτικό με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των παρατάξεων, ξεπερνώντας όσα στο παρελθόν μας δίχασαν. Θα πρέπει όλοι μας να υπερβούμε εαυτόν για το καλό όλων. Η Παράταξή μας, επεδίωκε και επιδιώκει την ομαλή συνεργασία με όλους, όπως ξανά και ξανά έχουμε γράψει, καθώς θεωρούμε ότι παρά τις μεταξύ μας διαφορές και αντεγκλήσεις, τα προβλήματα είναι κοινά.

Στηρίξαμε με κάθε τρόπο την απόφαση του κόσμου, τόσο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ως τώρα, όσο και σε κάθε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στηλιτεύοντας πάντα όσους και όσες δεν τις σεβάστηκαν και είτε παραιτήθηκαν είτε προσπάθησαν να τις υποτιμήσουν, πράγμα που θα κάνουμε και στο μέλλον. Για εμάς ο κόσμος της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και αυτή είναι και η μόνη πυξίδα μας.

Συνάδελφοι, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την ίδια πορεία. Αυτή την πορεία που μας οδήγησε εδώ. Καλούμε όλες τις Παρατάξεις σε υπέρβαση των διαφορών και σε συστράτευση για το κοινό μας καλό!

Συναδελφικά,

Η

Σ.Ε.