08 Ιουλ 2005

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ

Συνάδελφοι,

Η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία απάντησε στην ανακοίνωσή μας για να μας υπενθυμίσει ότι πάντοτε είχαμε την άποψη ότι πρέπει να προσλαμβάνονται στην Εταιρία μας και παιδιά συναδέλφων.
Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους.
Θα ήταν χρήσιμο να ανατρέξει η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία στις θέσεις που εξέφραζαν διαχρονικά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ.
Αλήθεια, μήπως αναζητά νέες συμμαχίες στο χώρο αυτό;
Το Κοινό Ψηφοδέλτιο δημιουργήθηκε διότι το ήθελαν όλοι οι εργαζόμενοι και η δική μας παράταξη χωρίς μικροψυχίες και εγωισμούς το στήριξε με συνέπεια.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έβγαζε ανακοινώσεις η ΔΑΚΕ.
Πιστεύουμε ότι ο απολογισμός μέχρι σήμερα του Κοινού Ψηφοδελτίου είναι ιδιαίτερα θετικός. Η προοπτική του επίσης δίνει ελπίδα για επίλυση πολλών ζητημάτων στο μέλλον.
Το Κοινό Ψηφοδέλτιο όμως δεν εμποδίζει κανέναν να εκφράσει τις δικές του απόψεις. Πιστεύουμε όμως, ότι οι εκφράσεις του τύπου: "... οι ανακοινώσεις των παρατάξεων να γράφονται στα συνδικαλιστικά γραφεία από συνδικαλιστές" ή "... η ΔΑΚΕ λειτουργεί κατόπιν εντολής άνωθεν" στην ανακοίνωση που έγραψε η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία, δείχνουν οι συνδικαλιστές ή ο συνδικαλιστής της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας αποφάσισε να επιστρέψει στο λαϊκισμό του παρελθόντος.
Παρατηρούμε επίσης, μία ομοιότητα της ΠΑΣΚΕ και της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας, σε θέσεις και απόψεις που εκφράζονται το τελευταίο διάστημα.
Περιμένουμε τις εξελίξεις...


Η Συντονιστική Επιτροπή

Γιάννης Κόλλιας
Λευτέρης Φασκιώτης
Σπύρος Τρίψας
Στέλιος Κωνσταντάτος
Χρήστος Παριανός
Νίκος Κοντοσώρος
Φώτης Λέζος