16 Σεπ 2005

Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Την Κυριακή που μας έρχεται πραγματοποιείται ο μεγάλος διαγωνισμός για την πρόσληψη 160 νέων συναδέλφων στην Εταιρία. Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί, αν εξαιρέσει κανείς το διαγωνισμό που είχε γίνει για τους κατόχους master, είναι πρωτόγνωρο για την Εταιρία μας.

Ακόμα κι οι πιο δύσπιστοι κατάλαβαν ότι ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται με πλήρη διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Η συνεργασία με πανεπιστημιακούς φορείς, η κλήρωση των θεμάτων το ξημέρωμα της Κυριακής πριν το διαγωνισμό, τα μέτρα ασφαλείας στο χώρο της Εθνικής Τράπεζας (οδός Ζησιμοπούλου), ο τρόπος μεταφοράς των θεμάτων στα εξεταστικά κέντρα από εταιρία security κ.τ.λ. εξασφάλισαν αυτό που όλοι θέλουμε, να πετύχουν δηλαδή στο διαγωνισμό αυτοί που κουράστηκαν, διάβασαν και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Η εξασφάλιση επίσης της δυνατότητας να δει όποιος υποψήφιος θέλει το γραπτό του και τη βαθμολόγησή του ενισχύει τη διαφάνεια της διαδικασίας. Οι 150 επιτηρητές συνάδελφοί μας έχουν την ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής των εξετάσεων.

Πιστεύουμε ότι η απόφαση για 50 επιπλέον προσλήψεις στα δυο επόμενα χρόνια και η αναγγελία της πριν το διαγωνισμό είναι ιδιαίτερα θετική. Κατά την άποψή μας ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος, διότι οι ανάγκες της Εταιρίας στα επόμενα χρόνια θα είναι αυξημένες. Είναι λάθος η άποψη που κάποιες συνδικαλιστικές παρατάξεις εξέφρασαν, ότι δεσμεύονται οι προσλήψεις από τη Διοίκηση, από τον αριθμό αυτό, για τα επόμενα δυο χρόνια.

Πιστεύουμε ότι μέσα από το διαγωνισμό αυτό, αρκετά παιδιά συναδέλφων μετά από πάρα πολλά χρόνια θα γίνουν συνάδελφοί μας, διότι θα πετύχουν με την αξία τους στις εξετάσεις.

Οι προσλήψεις παιδιών συναδέλφων είναι πάγιο αίτημα της δικής μας παράταξης, όπως πάγιο αίτημα όλων μας είναι να επικρατήσει επιτέλους η αξιοκρατία στο θέμα των προσλήψεων.

Γι' αυτό με ξεκάθαρο τρόπο στηρίζουμε τη διαδικασία του διαγωνισμού και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.

Συναδελφικά