02 Μάι 2007

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ για το ομαδικό

Συνάδελφοι,

Βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση του Συλλόγου με τη Διοίκηση σχετικά με το Ομαδικό ασφαλιστήριο 2361 που αφορά τους εργαζόμενους στην Εταιρία μέχρι 15/04/2005. Θεωρούμε ότι η συζήτηση θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Μέχρι τότε οφείλουμε να είμαστε χρήσιμοι χωρίς περιττά λόγια και ακραίες συμπεριφορές. Εμείς αποχωρήσαμε από τις θέσεις του Προεδρείου αλλά παραμένουμε ενεργά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ομαλή εξέλιξη της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στο Σύλλογο.

Οι διάφορες Π.Α.Σ.Κ.Ε. που προσπαθούν να ερμηνεύσουν την στάση μας για την συμμετοχή μας ή μη στο κοινό ψηφοδέλτιο καλά θα κάνουν να κοιτάξουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει . Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες στην προσπάθειά τους να γίνεται η μία Π.Α.Σ.Κ.Ε. πιο ακραία από την άλλη, πιστεύοντας έτσι ότι δηλώνουν πως υπάρχουν.

Θα ενημερώσουμε αναλυτικά για τις απόψεις μας σχετικά με το Ομαδικό ασφαλιστήριο και την κρίση στο Σύλλογο σε δέκα ημέρες.

Πιστεύουμε ότι είναι χρόνος αρκετός για να σκύψουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι στα ζητήματα που μας απασχολούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργαζομένων και της εταιρίας.


Συναδελφικά,
Η Σ.Ε.