15 Φεβ 2008

Εκλογές ΑΤΑΠΕ και Εργασιακού ΣυμβουλίουΣυνάδελφοι,

Πιστεύουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΤΑΠΕ δεν είναι μια απλή συνδικαλιστική υπόθεση αλλά ένα σημαντικό γεγονός που αφορά τη διαχείριση των δικών μας χρημάτων.
Στο συμβούλιο αυτό δεν χωρούν άσκοπες αντιπαραθέσεις αλλά σοβαρότητα και ευθύνη από όλους μας. Η δική μας παράταξη έχει θέσει δύο έμπειρα στελέχη της ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του ΑΤΑΠΕ, τον Νίκο Κοντοσώρο και τον Στέλιο Κωνσταντάτο και σας καλεί να στηρίξετε με την ψήφο σας μαζί με όποιον άλλο θεωρείτε ικανό για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΤΑΠΕ.
Παράλληλα με τις εκλογές του ΑΤΑΠΕ ψηφίζουμε και για τη συγκρότηση του Επιχειρησιακού Συμβουλίου, ενός θεσμού που μπορεί να προσφέρει πολλά στους εργαζόμενους.
Η πορεία της Εταιρείας σχετίζεται άρρηκτα με το δικό μας μέλλον και η συμβολή των εργαζομένων στη θετική πορεία των τελευταίων ετών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η παράταξή μας έχει αποφύγει αντιπαραθέσεις με συνδικαλιστές που καθημερινά σχεδόν βγάζουν ανακοινώσεις με μοναδικό σκοπό να υπενθυμίζουν την παρουσία τους ή να δείξουν την αντιπαράθεσή τους με τη Διοίκηση, αδιαφορώντας αν, με τις ανακοινώσεις αυτές, τραυματίζουν συναδέλφους μας ή και την Εταιρεία.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους εργαζομένους αυτής της Εταιρείας και πιστεύουμε ότι πίσω από κάθε ανακοίνωση που βγάζουν έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν τις σκοπιμότητες αυτών που τις βγάζουν.
Στο Επιχειρησιακό Συμβούλιο η παράταξή μας συμμετέχει στο Κοινό Ψηφοδέλτιο και σας καλεί να το υπερψηφίσετε.
 
Συναδελφικά,

Η Σ.Ε.