25 Φεβ 2008

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Συνάδελφοι,

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το ΑΤΑΠΕ & το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ έδειξε ότι οι εργαζόμενοι της Εταιρείας έχουν κρίση και υπευθυνότητα. Σας ζητήσαμε με την τελευταία μας ανακοίνωση προ των εκλογών, να στηρίξετε το ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν συντριπτικό (5 έδρες το ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ & 2 έδρες η ΠΑΣΚΕ). Με τη δική σας στήριξη στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ εξελέγησαν από την παράταξή μας οι συνάδελφοι ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΤΣΕΛΕΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.
Στο ΑΤΑΠΕ όπου υπήρχε ένα μόνο ψηφοδέλτιο σας ζητήσαμε να στηρίξετε δύο στελέχη μας τον ΝΙΚΟ ΚΟΝΤΟΣΩΡΟ και τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ. Εξελέγησαν και οι δύο για το Δ.Σ.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας και να σας δηλώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια να εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (Παρότι κάποιοι μέσα από αυτό έχουν ξεχάσει ότι η στήριξή του απαιτεί μετριοπάθεια και όχι έπαρση) διότι πιστεύουμε ότι ήταν μια μεγάλη κατάκτηση η δημιουργία του. Δεν θα ακολουθήσουμε την πολιτική των αντιπαραθέσεων που αντί να ενώνει διχάζει τους εργαζόμενους.
Με τη δική σας βοήθεια θέλουμε να διαδραματίσουμε θετικό ρόλο στις εξελίξεις, να μην επιτρέψουμε τις ακραίες φωνές να κυριαρχήσουν, να μειώσουμε τις εντάσεις όπου υπάρχουν, να στηρίξουμε τις επιλογές της Εταιρείας, όταν βοηθούν στην ανάπτυξη & εξυπηρετούν ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Η Σ.Ε.