12 Ιουν 2013

Κυβέρνηση πολιτικών πλιατσικολόγων


ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Κυβέρνηση πολιτικών πλιατσικολόγων

Συνάδελφοι,

Σήμερα λιμοκτονούν στην πατρίδα μας 4.000.000 συμπατριώτες μας.
Έχουμε 1.600.000 ανέργους και μέσα σε αυτό το χάος οι πλιατσικολόγοι της πολιτικής βλέπουν ανάπτυξη!
Φανταστείτε ο ένας εκ των τριών να μην είχε και πρόβλημα όρασης!
Η ηθική καταργήθηκε, το ψέμα αντικατέστησε την αλήθεια, η Ελλάδα εξευτελίστηκε από άνεργους επαγγελματίες της καταστροφής.

Με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου εφαρμόζουν την Δημοκρατία. Με ξαφνικό τρόπο αποφασίζουν ότι γουστάρουν (να οι νταβατζήδες) και το σερβίρουν επιτυχία, είναι και αυτό μορφή της Δημοκρατίας. Χθες αποφάσισαν έτσι απλά να αντικαταστήσουν τη φωνή της Ελλάδας σε όλη την οικουμένη με το σκοτάδι. Αυτό όχι για λόγους Δημοκρατίας αλλά δημόσιας εξυγίανσης! Η ΕΡΤ που όλοι μεγαλώσαμε μαζί της είναι παρελθόν. Στη θέση των ραδιοφωνικών σταθμών π.χ. της Ρόδου, της Μυτιλήνης, της Φλώρινας, των Ιωαννίνων κλπ. θα ακούγονται τούρκικα, σκοπιανά και αλβανικά. Αλητεία χείριστου είδους. Κατέρρευσε ο πολιτισμός, η περιφέρεια, η οντότητα της ελληνικής ψυχής και ο Παπούλιας υπογράφει χωρίς ίχνος ντροπής.

Για όλα τα πιο πάνω η κυβέρνηση μιλά για ανάπτυξη, για πλεόνασμα, για θωράκιση των Δημοκρατικών θεσμών και σώσιμο της χώρας. Συλλογιέμαι πως σώζεται μια χώρα όταν οι πολίτες της έχουν ταπεινωθεί, έχουν ακρωτηριαστεί, έχουν χάσει την πίστη τους στην ίδια τη χώρα.

Δεν βλέπουν μέλλον, αυτοκτονούν, η νέα γενιά ψάχνει για επιβίωση σε όλη την υφήλιο. Λαβωμένη γενιά. Κατά τη γνώμη μου πρέπει άμεσα η Πλατεία Συντάγματος να μετατραπεί σε πλατεία Λαού και κάθε βράδυ ο λαός να βρίσκεται εκεί. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Χθες καταρρεύσαμε τη στιγμή που αυτοί έκαναν επίδειξη δύναμης και η αντιπολίτευση ψάχνεται στο τι θα πει όχι πως θα αντισταθεί. Πρωτόγνωρα πράγματα.

Συνάδελφοι,
Υπάρχει έλλειψη αλληλεγγύης.
Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να επαγρυπνούμε διότι αυτό που έγινε χθες μπορεί πλέον να γίνει παντού. Ας φύγουμε από τη Δημοκρατία και ας πάμε στην επανάσταση της αντίστασης του αγώνα της στέρησης. Έτσι έχουμε αξιοπρέπεια, εθνική ταυτότητα και συνείδηση.
Κάτω οι ψεύτες
Υπεύθυνα, Εθνικά, Ρωμαίικα.

Υ.Γ.: Η ΕΡΤ ήταν από τους καλύτερους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής με συμβόλαιο 1.000.000€.

Νίκος Αρβανίτης