28 Ιαν 2015

Εκλογές χωρίς καμία μομφή

Οι επερχόμενες εκλογές στο Σύλλογό μας αποτελούν άλλη μια ευκαιρία στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε.
Ευκαιρία να υπερβούμε πικρίες - δικαιολογημένες ή μη - στρατηγικές άστοχες , επιλογές βεβιασμένες και να εμπεδώσουμε ξανά ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί , το αίσθημα της ομάδας , της συλλογικότητας που διεκδικεί , που αγωνίζεται , που κερδίζει.
Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε το δάσος και όχι το δένδρο. Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσουμε όλοι μας το κύρος του Συλλόγου μας για να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν.
Σήμερα παρά ποτέ , δεν ταιριάζει σε κανένα μας η αποχή , η άκυρη συμμετοχή , η ¨λευκή ¨ περιθωριοποίηση. Όσοι είναι υπέρμαχοι τέτοιων επιλογών βρίσκονται σε δίαιτα κατανόησης. Αδυνατούν να δουν μια εταιρεία που πρέπει να επουλώσει τις πληγές που άφησαν οι νεοφιλελεύθερες επιλογές , αδυνατούν να παλέψουν για μια νέα αρχή.
Είχα την τιμή να σας εκπροσωπήσω στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας , το έκανα με αίσθημα ευθύνης και με το θάρρος της γνώμης μου. Στις επερχόμενες εκλογές επέλεξα να μην είμαι υποψήφιος , ωστόσο θα στηρίξω ολόψυχα εκείνα τα πρόσωπα που έχουν κερδίσει το δικαίωμα διαχρονικά να μετουσιώσουν με το έργο τους τις έννοιες της ελπίδας και της αξιοπρέπειας , έννοιες που υπερίσχυσαν στην πρόσφατη πολιτική αναμέτρηση.
Η ώρα των ευρύτερων συναινέσεων έφτασε. Ας το αναλογιστούμε όλοι.

Για τη Σ.Ε.
Νίκος Αρβανίτης