17 Ιουν 2010

Έναρξη Λειτουργίας Blog της Ε.Κ.Ο. Ασφαλιστικών Εταιριών

Αθήνα 17/06/2010
Συνάδελφοι,

Η Ειδική Κομματική Οργάνωση Ασφαλιστικών Εταιριών της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια της ριζικής αναδιοργάνωσής της ύστερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 02/06/2010 και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις συνθήκες "ενημέρωσης" που επικρατούν στην Χώρα μας, υλοποίησε την δημιουργία Ιστοσελίδας.

Το blog http://eko-asfalistikwn.blogspot.comείναι από σήμερα ο ανεξάρτητος δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης της Ε.Κ.Ο. Ασφαλιστικών Εταιριών. Η πρόσβαση σε αυτόν είναι εύκολη, ανεξάρτητα από το εάν το επιχειρείτε μέσα από το δίκτυο της εταιρίας σας ή από κάποια προσωπική σύνδεση στο Internet.

Σε καθημερινή βάση, στο blog της Ε.Κ.Ο. Ασφαλιστικών Εταιριών, μπορούμε να βρίσκουμε συγκεντρωμένες ειδήσεις που τα μέσα μαζικής "ενημέρωσης", "ξεχνούν" να προβάλουν. Ταυτόχρονα όμως σε αυτό το blog συλλέγονται πληροφορίες και ειδήσεις σχετικά με τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, τα πολιτικά δρώμενα, τα εθνικά ζητήματα. Επιπρόσθετα παρουσιάζονται οι θέσεις και τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτό μπορείτε ακόμα να βρείτε τις ανακοινώσεις, τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Κ.Ο. Ασφαλιστικών Εταιριών.

Τέλος μέσω αυτού του διαύλου σας καλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Προωθήστε μας τις απόψεις σας. Διατυπώστε τα ερωτήματά σας. Προτείνετε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν όλους μας. Η νέα Ε.Κ.Ο. Ασφαλιστικών Εταιριών, επιθυμεί και επιδιώκει την ενεργή συμμετοχή όλων, χωρίς κλειστές πόρτες, χωρίς στεγανά.

Ας κάνουμε το blog http://eko-asfalistikwn.blogspot.com ένα από τα πολλά μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε για να συνεργαστούμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αρμόζει. Ένα καλύτερο αύριο.
 
Για την Ε.Κ.Ο. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ