12 Μαρ 2019

Μετά τα αποτελέσματα για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρίας

Συνάδελφοι,
 

Θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά για τη συμμετοχή του σε μια σημαντική διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρίας.

Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντάς με στην θέση του εκπροσώπου.

Στους συναδέλφους εκείνους που κοντά τρεις δεκαετίες εξακολουθούν να στηρίζουν τις φωνές και τα πρόσωπα που πιστεύουν ότι μπορούν να σταθούν αντιπροσωπεύοντας όλους μας και εκφράζοντας την άποψη των εργαζόμενων για το παρόν και το μέλλον της Εταιρίας.

Τούτη την ώρα το «όλοι μαζί» είναι το πιο κυρίαρχο κριτήριο που πρέπει να μας διακρίνει. Με την αποχώρηση κοντά στο 15% του υπαλληλικού δυναμικού της Εταιρίας, η ανάγκη για ενότητα μπροστά στις μελλοντικές εξελίξεις είναι επιτακτική.

Παράλληλα η κάλυψη των κενών θέσεων που θα δημιουργηθούν, από τους εργαζόμενους μας μέσω ICAP και γραμματείς των γραφείων πωλήσεων είναι μια ανάγκη πέρα και έξω από τα στενά όρια του αριθμού του προσωπικού που βάζει η Εθνική τράπεζα.

Είναι η λύση επιβίωσης και συνέχειας της Εταιρίας και των ανθρώπων της.

Γιατί ανεξάρτητα από λογικές στενά οικονομίστικες, η Εταιρία μας είναι μια εταιρία εμπιστοσύνης ανθρώπων.

Γιατί οι άνθρωποί της είναι η απάντηση, όποια και να είναι η ερώτηση.
 

Συναδελφικά,

Γιάννης Πετσαλάκης

Μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας, εκπροσωπώντας τους ανθρώπους της