30 Ιουν 2021

Αποχαιρετιστήρια επιστολή ιατρού καρδιολόγου κ. Ζούτσου

Δ Α Υ Ι Δ   Ν.   Ζ Ο Υ Τ Σ Ο Σ

Ι Α Τ Ρ Ο Σ   Κ Α Ρ Δ Ι Ο Λ Ο Γ Ο Σ

ΓΟΥΝΑΡΗ 112   Α. ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ.Κ. 16561 , ΤΗΛ : 2109652082

ΚΙΝΗΤΟ : 6932  -  644650

Προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Κύριο  Σταύρο Κωσταντά.

Κοινοποίηση 1) Γραφείο Προσωπικού,

2) Σύλλογο Εργαζομένων Εθνικής Ασφαλιστικής,

3) Σύλλογο Συνταξιούχων Εθνικής Ασφαλιστικής.

Κύριε Κωσταντά,

Μετά από 22 χρόνια  αγαστής  συνεργασίας με την Εθνική Ασφαλιστική αποχωρώ οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους. Χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη εταιρεία που με στήριξε στα πρώτα  χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας , με βοήθησε να επιβιώσω μέσα στο χωνευτήρι της   μεγαλούπολης και   να αναπτύξω  την προσωπική μου  επιχείρηση (καρδιολογικό ιατρείο).

Το μεγαλύτερο όφελος όμως από αυτή τη συνεργασία δεν είναι το οικονομικό . Είναι ότι μέσα στην εταιρεία γνώρισα και συγχρωτίστηκα με πολύ αξιόλογους ανθρώπους  που στ’ αλήθεια σ’ αυτά  τα   χρόνια  σμίλεψαν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Τόσο οι πρεσβύτεροι όσο και οι νεότεροι  συνάδελφοι   ήταν άψογοι.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και να ευχαριστήσω δημοσίως κάποιους ανθρώπους που με βοήθησαν σα να με ήξεραν από παλιά, με στήριξαν και δρομολόγησαν τα  βήματά μου στην εταιρεία. Είναι η  κυρία Ουρανία Παλαιοπάνου,  ο αρχίατρος κύριος   Χρήστος Παπαδόπουλος , ο πρώην γενικός διευθυντής κύριος  Σπύρος Λευθεριώτης , ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων κύριος   Μάριος Καρακώστας και  ο νυν πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων κύριος Ιωάννης Κόλλιας. Μου φέρθηκαν καλύτερα από  αδελφοί και θα έχουν για πάντα δεσπόζουσα θέση μέσα στην καρδιά μου.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους αξιωματούχους,  εργαζόμενους και συνταξιούχους  της Εθνικής Ασφαλιστικής,  υγεία  και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με εκτίμηση

Δαυίδ Ν. Ζούτσος,