10 Δεκ 2021

Αποχαιρετιστήρια επιστολή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έπειτα από μία δεκαετία εργασιακού βίου στην Εθνική Ασφαλιστική, ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσω το επόμενο βήμα της καριέρας μου.

Καταρχάς, θα ήθελα εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους εκείνους που πίστεψαν εξαρχής σε εμένα και αναγνώρισαν τη δυναμική μιας νέας γενιάς που είχε να προσφέρει τα μέγιστα προς όφελος της Εταιρίας μας και αποτέλεσαν και αποτελούν για μένα πρότυπο ηγεσίας και ανθρωπιάς.

Επιπρόσθετα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, νυν και πρώην συναδέλφους, από τα πρώτα μου βήματα στην Εταιρία μέχρι και σήμερα και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι ήταν προσωπική τιμή να συνεργάζομαι με αξιόλογους ανθρώπους που επηρέασαν θετικά τον τρόπο σκέψης μου και με διαμόρφωσαν επαγγελματικά.

Σας αποχαιρετώ γεμάτος εμπειρίες, γνώση, αξίες, ιδανικά και εκτιμώντας βαθύτατα την αναγνώριση της αξίας των προσπάθειών μου.

Αποχωρώντας από τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία της χώρας, εύχομαι σε καθεμία και καθέναν από εσάς υγεία και να στοχεύει, να προσπαθεί και να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει το καλύτερο, συλλογικά και ατομικά καθώς και να κρατάτε την Εθνική στην Πρώτη θέση της ασφαλιστικής αγοράς.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Κελαϊδής