31 Αυγ 2022

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Νικολάου Κούβελα

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από 39 χρόνια υπηρεσίας, έφτασε και για μένα η μέρα του αποχαιρετισμού.

Τα συναισθήματα πολλά και έντονα και με τη συγκίνηση να υπερτερεί, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας, όχι μόνο για να σας αποχαιρετήσω, αλλά κυρίως για να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς όλες και όλους εσάς για την πολυετή και άψογη συνεργασία μας. Μια συνεργασία που με συστηματική δουλειά, διάλογο, ομαδικό πνεύμα και αμοιβαίο σεβασμό είχε σαν αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Χρηματικών Διαθεσίμων, για την πολύτιμη υποστήριξη, την προθυμία, την εργατικότητα, την αμοιβαία εμπιστοσύνη που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας μας.

Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους πίστεψαν και έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσαν τη θέση ευθύνης της Υποδιεύθυνσης. Θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα πλήρως στα καθήκοντά μου, με τη συμβολή και την αποτελεσματική συνεργασία της εξαιρετικής ομάδας.

Εάν ωστόσο στην πορεία του εργασιακού βίου μου στενοχώρησα κάποιους συναδέλφους άθελά μου και λόγω φόρτου εργασίας, ζητώ την κατανόησή τους και παρακαλώ να δεχθούν την ειλικρινή συγγνώμη μου.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας τις οποίες και ανταποδίδω.

Καλή δύναμη, ώστε να συνεχίσετε με το έργο σας, να συμβάλλετε και να διατηρήσετε την Εταιρεία μας «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» στη πρώτη θέση, όπως της αξίζει!!!

Σας εύχομαι ολόψυχα Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Νικόλαος Κούβελας