30 Δεκ 2022

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Σπυριδούλας (Ρούλης) Μαρούλη

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και φίλες, 

  

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και έχοντας δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου, σε λίγες ώρες, δεν θα ανήκω πλέον  στην οικογένεια των εν ενεργεία υπαλλήλων της Πρώτης Ασφαλιστικής, της Εθνικής μας

Σήμερα μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας, απορώντας πως πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, κλείνει ένας κύκλος ζωής με ένα χαμόγελο στη καρδιά μου, με ευγνωμοσύνη στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με τη συνείδησή μου ήσυχη ότι έκανα το χρέος μου στο ακέραιο. 

Ο απολογισμός περιλαμβάνει όμορφες στιγμές με φίλους πολλούς, μικρές επιτυχίες, ικανοποίηση και  επιβράβευση….. λιγότερες κακές στιγμές, αδικίες……  

Με το ταξίδι να φτάνει στο τέλος του, σας ευχαριστώ όλους  και καθεμία και κάθε έναν από εσάς προσωπικά , καθώς και τους συνεργάτες των Γραφείων για τα γεμάτα χρόνια που περάσαμε μαζί, για την υποστήριξή σας, την εκτίμηση, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη καθώς και για τη μακρόχρονη και αποδοτική συνεργασία μας, που ήταν χαρά και τιμή για μένα. 

Επίσης θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μέσω ICAP για τη στήριξη τους, στους οποίους και εύχομαι δικαίωση των προσδοκιών τους.  

Σας αποχαιρετώ λοιπόν με αγάπη και σας εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή, επαγγελματική πρόοδο και επιτυχίες! 

Και επειδή η ζωή συνεχίζεται σας αφήνω στην υπέροχη άξια ομάδα των συναδέλφων που απαρτίζουν πλέον την Νομική Προστασία: 

Αθήνα 30/12/2022 

Με εκτίμηση, 

ΜΑΡΟΥΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΗ) 

rouli.mar@gmail.com