22 Δεκ 2004

Ανακοίνωση Εργασιακού Συμβουλίου

Συνάδελφοι,

Στις 16/12/04 τα εκλεγμένα μέλη του Εργασιακού Συμβουλίου συναντήθηκαν με την Διοίκηση της εταιρίας, εκπροσωπούμενη από τον Γενικό Διευθυντή κ. Λευθεριώτη Σπυρίδωνα.
Η συνάντηση είχε χαρακτήρα εθιμοτυπικό μετά τον ορισμό του νέου προεδρείου.

Στα πλαίσια της συνάντησης, συζητήθηκαν τα εξής θέματα που αφορούν την αναδιοργάνωση και το μέλλον της Εταιρίας.

Α) Η Διοίκηση ανέφερε ότι έχει σαν στόχο να γίνει η μετεγκατάσταση στο κτίριο της Συγγρού στους θερινούς μήνες του 2005.
 
Β) Αναδιοργάνωση των τριών υποκαταστημάτων Αττικής, λόγω κλεισίματος των άλλων δύο και διευκόλυνση των συναδέλφων σύμφωνα με την επιθυμία τους.
 
Γ) Ετέθη το θέμα των υποκαταστημάτων της περιφερείας.
Η θέση της διοίκησης, την οποία επικροτούμε, είναι να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις ή να παρθούν βιαστικές αποφάσεις  μέχρι η επιτροπή των υποκαταστημάτων να ολοκληρώσει το έργο της.
 
Δ) Τέλος, έγινε αναφορά στον ρυθμό αποχώρησης των συναδέλφων λόγω της εθελουσίας. Λαμβάνονται υπόψη περιπτώσεις που έχουν σχέση αφ' ενός με την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρίας και αφετέρου με τις διαφορές των ασφαλιστικών προϋποθέσεων των συναδέλφων .

Στους συναδέλφους μας που αποχωρούν και που μαζί ζήσαμε στην μεγάλη οικογένεια της ΕΘΝΙΚΗΣ, θα θέλαμε να ευχηθούμε ότι καλύτερο στην νέα τους ζωή εκτός Εταιρίας.

Τέλος θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ. του Επιχειρησιακού Συμβουλίου