10 Ιουν 2005

Ανακοίνωση του Εργασιακού για το κτήριο της Λ. Συγγρού

Συνάδελφοι,Το Επιχειρησιακό Συμβούλιο συναντήθηκε με το Γενικό Διευθυντή της εταιρίας κ. Σπύρο Λευθεριώτη και συζήτησε θέματα που αφορούν την μεταστέγαση της Εταιρείας μας στο νέο κτήριο της Λ. Συγγρού.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή για το κοινό από την Παρασκευή 2/9 έως και την Δευτέρα 5/9. Το κεντρικό Υποκ/μα της Σκουλενίου θα μεταφερθεί στο Κτήριο της Λ. Συγγρού το ίδιο διάστημα.
Τα Υποκ/τα Πειραιά και Κηφισίας θα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση του κοινού χωρίς την υποστήριξη της Μηχανογράφησης για όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης ο Γενικός Διευθυντής μας ενημέρωσε ότι η εταιρεία θα προχωρήσει στην αγορά νέων επίπλων για όλες τις θέσεις εργασίας στο νέο κτήριο.
Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό ότι οριστικοποιήθηκε ο χρόνος της μετακίνησης μέσα στο χρονικό διάστημα που αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Συνάδελφοι, το Επιχειρησιακό όπως και ο Σύλλογος εν όψη του μεγάλου εγχειρήματος της μεταστέγασης της εταιρίας μας, ζητά από όλους μας ανεκτικότητα και κατανόηση σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.
Πιστεύουμε ότι η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτάται από τη συμμετοχή όλων μας.
Θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τις συζητήσεις που θα έχουμε με την Διοίκηση και τις όποιες εξελίξεις.
Για το Επιχειρησιακό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ο Γραμματέας

Ν. Κοντοσώρος Π. Ανδρουτσόπουλος