12 Ιαν 2006

Συνάντηση Εργασιακού με Γενικό Διευθυντή

Συνάδελφοι,

Στις 04/01/06 συναντήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο με τον Γενικό Διευθυντή, κ. Λευθεριώτη, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κ. Βασιλάτο παρουσία του προέδρου του Συλλόγου κ. Κόλλια Ιωάννη.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα παρακάτω:

1.    ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Δεν υπάρχει σήμερα σκέψη για κλείσιμο άλλων Υποκ/των και οι όποιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό υπάρχουν θα καλυφθούν κυρίως με μεταθέσεις (βάσει της Εγκυκλίου της Δ/νσης Υποκ/των), είτε μέσω της ΑΧΙΟΝ.

Στην παρούσα φάση δε θα γίνουν μαζικά προσλήψεις στην περιφέρεια.

Κρίνεται αναγκαίο να βρούμε από κοινού λύση για καλύτερη ανάπτυξη της περιφέρειας, όπου η παραγωγή μας έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Δεσμευόμαστε ως Επιχειρησιακό Συμβούλιο να καταθέσουμε επεξεργασμένη πρόταση, όπως διαμορφώνεται από τον καινούργιο ασφαλιστικό χάρτη.

  1. ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Συμφωνούμε ότι η Διοίκηση πράττει το καλύτερο για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των ακινήτων, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία που υπάρχει, λόγω κακής συγκυρίας της αγοράς.

  1. Για τους νέους συναδέλφους συμφωνούμε στο αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να περάσουν από εξειδικευμένα σεμινάρια.


  1. ΚΤΙΡΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ

Α. Αναγνωρίζουμε τη θέληση της Διοίκησης για την επίλυση του προβλήματος στο Κεντρικό Υποκ/μα και γενικότερα στο ισόγειο. Πιστεύουμε η θέληση αυτή να μετατραπεί σε πράξη, όπως ειπώθηκε, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Β. Δεχόμαστε επίσης την απόφαση της διοίκησης για την επανεξέταση του χωροταξικού, όπου, είναι αναγκαίο και ειδικά στους τρεις πρώτους ορόφους σε εύλογο χρονικό διάστημα.

  1. Το Εκπαιδευτικό και το Συνεδριακό Κέντρο θα είναι έτοιμα για χρήση εντός του Ιανουαρίου και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει το Υποκ/μα της ΕΤΕ και εντός των προσεχών ημερών θα εγκατασταθεί ΑΤΜ στο ισόγειο του κτιρίου.
  2. Όσο για την αγορά της ALPHA Μεσιτικής ελπίζουμε να προσφέρει στην Εταιρία μας τα προσδοκούμενα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση το Επιχειρησιακό Συμβούλιο δείχνει σεβασμό, θέληση, υπομονή και αναγνώριση για τις προσπάθειες της Διοίκησης και δε θα διστάζει για το ΜΠΡΑΒΟ σε πράξεις που αποδεικνύουν την αντικειμενικότητα, το σεβασμό και την αναγνώριση ηθικά και υλικά προς όλους τους συναδέλφους.

Κλείνοντας σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ.Συναδελφικά,

Το Εργασιακό Συμβούλιο