01 Οκτ 2001

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
 
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ
Ξεχείλισε από αλαζονεία η Διοίκηση, βρίσκοντας σαν μόνο υποστηρικτή της τον Περιφερειακό Διευθυντή Βορείου Ελλάδος κ. Πόλκα, που προσπαθεί να μιμηθεί τα κατορθώματα του προκατόχου του, για να ευχαριστήσει τη Διοίκηση που τον έκανε Περιφερειακό, παρεμβαίνοντας άμεσα στις εκλογές του Συλλόγου.
Άπειρος στη θέση αυτή και ξένος από το κλίμα της εταιρίας, τραπεζώνει επιλεκτικά συναδέλφους και αποφασίζει περιοδεία στα υποκαταστήματα της περιφέρειας του, την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές του Συλλόγου μας.
Προσπαθεί με αυτό τον τρόπο, να γίνει εκλογικό δεκανίκι των υποστηρικτών της Διοίκησης και προκαλεί βάναυσα την νοημοσύνη των συναδέλφων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα που οφείλονται στην ανυπαρξία στρατηγικής της Διοίκησης και στην απουσία του Περιφερειακού Διευθυντού από τα υποκαταστήματα, δυο χρόνια τώρα.
Αντί να επισκέπτεται τακτικά τα υποκαταστήματα για να λύνει, όπως έχει χρέος, σαν Περιφερειακός Διευθυντής τα εργασιακά τους προβλήματα και να ασχολείται ουσιαστικά με την ανάπτυξη της εταιρίας στην περιοχή, λειτουργεί σαν Περιφερειακός ψηφοσυλλέκτης της Διοίκησης.

Συνάδελφοι,
Γυρίστε την πλάτη στην αλαζονεία των μετρίων που δεν καταλαβαίνουν γιατί πληρώνονται από αυτή την εταιρία.
Στηρίξτε το Κοινό Ψηφοδέλτιο, επιλέγοντας τους καλύτερους για την επιτυχία των στόχων που είναι κοινοί για όλους τους εργαζόμενους.

Συναδελφικά,

Το Κοινό Ψηφοδέλτιο